top of page
  • Foto van schrijverDaan

Populaire Alecto flessenwarmers niet meer verkrijgbaar

Mocht je op zoek zijn naar een flessenwarmer van het merk Alecto Baby, dan is het je misschien opgevallen dat enkele populaire modellen niet meer verkrijgbaar zijn. Zo kan het zijn dat je door een vriend of familielid terecht getipt bent voor de Alecto BW-700, die bij ons een lange tijd op de tweede plek heeft gestaan in de flessenwarmer top 10. Maar, wat is er mee gebeurt?
Alecto BW-700 flessenwarmer op aanrecht met babyflesje en potje
Deze Alecto BW-700 flessenwarmer is helaas niet meer te koopAlecto baby assortiment plotseling aangepast


We hebben het nagevraagd bij Alecto, en nu wil het zo zijn dat zij sinds begin 2024 hun collectie flessenwarmers volledig hebben aangepast, waardoor enkele populaire modellen dus niet meer verkrijgbaar zijn.Het gaat om de volgende modellen:


  • BW-500

  • BW-512(+)

  • BW-700.

 

De BW-500 is vervangen door de BW-600 en de BW-512 en de de BW-700 zijn helemaal uit de collectie en hier is geen vervanging voor. De BW-512 kon je met een sigarettenadapter gebruiken in de auto. Dit is een ouderwetse manier met de komst van accu flessenwarmers, dus we begrijpen dat deze uit de collectie is gehaald.


Maar, we vinden het voor de BW-700 wel bijzonder jammer, want dit was bij ons en veel consumenten een geliefde flessenwarmers - hij stond bij ons op de tweede plek in de top 10. Mocht deze flessenwarmer door iemand aan jou getipt zijn, dan weet je nu waarom je hem nergens meer kan kopen. De BW-700TWIN voor tweelingen is nog wel verkrijgbaar.Waarom is de collectie aangepast?


We weten helaas niet waarom de collectie is aangepast, en we begrijpen er eerlijk gezegd ook helemaal niets van! Laten we maar duimen dat ze in de toekomst toch weer te koop zijn, maar tot op heden is de status heel duidelijk: 'Nooit meer verkrijgbaar'.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page