top of page
Donkere baby liggend op speelkleed.jpg
  • Babyspeelgoed

  • Babypop

  • Babyspeelgoed 6 maanden

  • Babyspeelgoed 1 jaar, etc.

  • Rammelaar baby

  • Ontwikkeling en plezier!

Alles om als baby heerlijk te spelen

 

Spelen is niet alleen leuk voor je baby, het is ook nog eens super belangrijk voor de ontwikkeling. Spelen is leren, en dat gebeurt op allerlei vlakken: de motorische ontwikkeling, sociale ontwikkeling en taal ontwikkeling. Belangrijk dus om genoeg speelmomenten en een veilige speelomgeving te creëren.

 

Samen spelen met je baby je baby is natuurlijk ook mogelijk. Er zijn verschillende spelletjes, al voor een baby van 2 maanden en ouder. Al is het al geweldig om je kindje voor het eerst alleen met een rammelaar aan de gang te zien gaan!

Het aanbod aan babyspeelgoed is natuurlijk bijna niet voor te stellen. Van het razend populaire Baby Shark speelgoed en Baby Yoda knuffels tot aan houten speelgoed en speeltorens. Ook de hulpmiddelen zijn zeer divers en hebben voor- en nadelen. Onze informatie en top 10 beoordelingen helpen je bij de zoektocht :)

PUKY 1510 LRM Classic Loopfiets met Mand

Speelgoed baby

Het enorme aanbod van babyspeelgoed is geweldig: jouw baby hoeft zich nooit te vervelen. En het wordt nog beter, want zolang jouw baby lekker aan het spelen is, kan jij je eindelijk eens gaan vervelen!

 

Super leuk en belangrijk dus om je kindje leuk speelgoed te geven. Maar, waar begin je? Welk speelgoed is geschikt? Wij helpen je graag op weg met ons favoriete baby speelgoed voor kindjes tot 1 jaar oud.

Loopfiets

Een loopfiets is een geweldige manier voor jonge kindjes om voor het eerst kennis te maken met de avonturen van de fiets. Het stimuleert meteen de coördinatie en balans ontwikkeling.

De standaard loopfiets heeft twee wielen, maar hebt ook varianten met drie wielen. Deze driewielers zijn makkelijker in balans te houden. Tegenwoordig heb je ook hele leuke loopfietsen die je gemakkelijk om kan toveren tot een drie wieler.

Wij hebben de 11 leukste loopfietsen voor je op een rijtje gezet!

VTech Baby Activiteiten Tablet blauw - B

Speelkleed​

Een jonge baby kan je niet zomaar op de grond laten spelen. De beste plek voor je baby is een speelkleed. Veilig, zacht, en vaak met extra stimulerende elementen.

Een speelkleed of speelmat zorgt voor een duidelijk terrein waar je baby kan spelen. Dit zorgt voor veiligheid, ook omdat je direct zicht hebt op waar je baby moet liggen. Ze zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar; van de klassieker het verkeerskleed tot moderne speelkleden met speelbogen. Met ons aankoopadvies en de speelkleden top 10 van 2023 heb je zo jouw favoriet voor in huis gevonden.

Tinylove Deluxe Gymini 2-in-1 speelkleed
Bopita - Speelkist Mix & Match Wit.jpg

Speelgoedkist

Het vele speelgoed wat je koopt, als kraamcadeau's, verjaardags-, kerst- en sinterklaaskado's krijgt slingert al snel door heel het huis. Het is prettig om dit een eigen plekje te geven. Zo heb je een opgeruimd huis en kan je gemakkelijk een speeltje pakken. Een speelgoedkist is hier ideaal voor!

Ook leert je baby zelf op te ruimen en speelgoed te verzamelen op een plek. Zo kan hij zelf zijn speelgoed gaan pakken. Een speelgoedkist is er in vele soorten en maten. Er zijn een aantal punten waar je op moet letten, bijvoorbeeld dat vingertjes niet tussen de klep kunnen komen.

Paw Patrol

 

De kinderserie Paw Patrol gaat over een jonge jongen genaamd Ryder, die de meest spannende avonturen beleeft met zijn team van 6 reddingshonden. Het team noemen ze Paw Patrol.

 

Paw Patrol is misschien wel het populairste tv programma en speelgoed voor kleine kinderen van dit moment. Je ziet de schattige en stoere hondjes van Paw Patrol werkelijk overal: op broodtrommels, rugzakjes, knuffels en natuurlijk op TV.  Ontdek snel de tien leukste speelgoedartikelen van Paw Patrol van dit moment!

Paw Patrol - Mijn eerste kijk- en zoekbo

Balansbord

 

Zo simpel kan te gek speelgoed zijn. Een balansbord of Wobbel is niets meer dan een kromme plank, die mega sterk is en dankzij zijn eenvoud super uit ziet. Het is een balans bord, speelgoed waarmee je kan balanceren. Dit draagt bij aan de motorische en creatieve ontwikkeling van je kind.

De manieren waarop je een balansbord als speelgoed kan gebruiken zijn namelijk vrijwel eindeloos. Het enige wat je nodig hebt is creativiteit. Let maar eens op hoe gauw jouw kindje de leukste stunts uithaalt. De Wobbel is er in 5 versies: Starter, Original, Pro, XL en 360 (rond). Klik snel op de link om meer te weten te komen over de Wobbel.

Baby en peuter spelen met Wobbels.jpg
bottom of page