top of page

Over ons

Bij ons draait écht alles om babyspullen

Ons team van enthousiaste experts is dagelijks met niets anders bezig dan babyspullen. We lezen en onderzoeken graag, en vinden het nog leuker om andere te helpen door ons onderzoek en passie met jullie te delen.

Zo helpen we onze vele bezoekers die wekelijks onze site bezoeken met het vinden van de juiste babyproducten.

 

Het aanbod in de baby wereld is namelijk enorm, en de keuze voor het juiste product kan lastig zijn. Hoe weet je nou wat voor jou de beste keus is? Met behulp van onze beoordelingen en adviezen is dat een stuk gemakkelijker!

Wil je graag in contact komen met het team achter babyspullen-advies.nl? Dat kan eenvoudig via de contact pagina.

tekening van moeder, kinderwagen, kind en hond

Echte reviews die je kan vertrouwen

We besteden duizenden uren aan het onderzoeken, analyseren en testen van producten om de beste keuzes voor zo veel mogelijk consumenten aan te bevelen.

Wij werken hierbij volledig onafhankelijk: onze beoordelingen komen tot stand door alleen onze eigen inbreng. Wij werken dus niet in opdracht van merken of bedrijven om hun producten aan te bevelen!

We verdienen alleen geld als je via onze links een product koopt, en alle meningen over de producten zijn dan ook écht onze eigen meningen.

Op deze manier hopen wij bij te dragen aan jouw aankoopproces met 100% eerlijk aankoopadvies, achtergrond informatie en nog veel meer...

moeder en kind tekening

Affiliate disclaimer

 

Babyspullen-advies.nl is lid van het partnerprogramma en affiliateprogramma van bol.com, amazon.nl, Babypark, Prénatal, Pink or BlueRookie, Koeka, Coolblue en Bugaboo.

 

Wat betekent dat?

 

Geen van de producten die genoemd worden in de artikelen worden direct door ons verkocht.

 

Babyspullen-advies.nl ontvangt echter wel een commissie wanneer bezoekers gerefereerd via onze productlinks bij bovengenoemde webwinkels een gekwalificeerde aankoop doen. 

 

De inkomsten die babyspullen-advies.nl hieruit haalt waarborgen de continuïteit van deze website.

Heart & Hands symbol
Affiliate disclaimer

Ons team van deskundige auteurs

Hoi! Ik ben Daan

Oprichter van babyspullen-advies.nl

Ik doe altijd graag goed onderzoek voor ik iets koop. Als aankomende vader ben ik mij daarom gaan verdiepen in allerlei babyproducten. Inmiddels ben ik een echte liefhebber en deskundige geworden van babyspullen. Op deze site deel ik graag mijn onderzoek, reviews en koopadvies met jou! Je kan me ook altijd een berichtje sturen voor persoonlijk advies.

Profielfoto Daan.JPG

Hoi! Ik ben Sandra

Ervaringsdeskundige van baby- en kinderspullen

Ik ben altijd al fan geweest van producten onderzoeken voordat ik ze koop, mijn ervaring leert namelijk dat je al gauw een miskoop kan doen. Toen ik bonusmoeder werd van 3 lieve kinderen (toen 1, 2 en 8) begon ik mij ook te verdiepen in baby- en kinderproducten. Ondertussen durf ik mijzelf wel een deskundige te noemen en deel ik graag mijn kennis, ervaring en onderzoek met andere ouders. Twijfel je ergens over? Stuur mij dan gerust een berichtje!

Profielfoto Sandra babyspullen-advies.nl - roze.jpg
bottom of page