top of page

Over ons familiebedrijf

Bij ons draait écht alles om babyspullen

Babyspullen advies B.V. is een echt familiebedrijf: één familie voor alle andere families in Nederland.

 

Ons team van enthousiaste onderzoekers is dagelijks bezig met babyspullen. We lezen en onderzoeken graag, en vinden het nog leuker om anderen te helpen door ons onderzoek en passie met jullie te delen.

Zo helpen we iedere dag onze duizenden bezoekers die wekelijks onze site bezoeken om hulp te krijgen met het vinden van de juiste babyproducten.

 

Het aanbod in de baby wereld is namelijk enorm, en de keuze voor het juiste product kan lastig zijn. Hoe weet je nou wat voor jou de beste keus is? Met behulp van onze beoordelingen en adviezen is dat een stuk gemakkelijker!

Daan is dit platform begonnen toen hij zelf een kind kreeg. Zijn grondige voorbereiding op de komst van zijn dochter is de basis geweest van waar we nu staan, met vele vertrouwde partners en reviews van wel honderden producten. En, inmiddels zijn we zelfs uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, met partner Dyantha, Opa Frank en Oma Lydia!

Wil je graag in contact komen met het team achter babyspullen-advies.nl? Dat kan eenvoudig via de contact pagina.

tekening van moeder, kinderwagen, kind en hond

Echte reviews die je kan vertrouwen

We besteden vele uren aan het onderzoeken, analyseren en testen van babyproducten om de beste keuzes voor zo veel mogelijk consumenten aan te bevelen.

Wij werken hierbij volledig onafhankelijk: onze beoordelingen komen tot stand door alleen onze eigen inbreng. Wij werken dus niet in opdracht van merken of bedrijven om hun producten aan te bevelen!

Zo krijg we best regelmatig verzoeken van merken die een hoge plek in een top 10 willen kopen. Hier reageren we zelfs niet eens op!

Goed om te weten, we verdienen er aan als je via onze links een product koopt, en alle meningen over de producten zijn ook écht onze eigen meningen.

Op deze manier hopen wij jou en de vele duizenden andere bezoekers te helpen met kopen van het juiste baby product voor een onvergetelijke tijd samen met je kind(eren). Daarnaast is direct de juiste aankoop ook een duurzamere aankoop!

moeder en kind tekening

Affiliate disclaimer

 

Babyspullen-advies.nl is lid van het partnerprogramma en affiliateprogramma van bol.com, amazon.nl, Babypark, Prénatal, Pink or Blue, Blokker, HEMA,  fonQ, HemaRookie, Koeka, IkenIk, NanaBeebide Gele Flamingo, Big Green SmileBabydrogistCoolblue, Stokke, Joolz en Bugaboo.

 

Wat betekent dat?

 

Geen van de producten die genoemd worden in de artikelen worden direct door ons verkocht.

 

Babyspullen-advies.nl ontvangt echter wel een commissie wanneer bezoekers die doorverwezen via onze productlinks bij bovengenoemde webwinkels een gekwalificeerde aankoop doen. 

 

De inkomsten die babyspullen-advies.nl hieruit haalt waarborgen de continuïteit van deze website.

Op deze manier kunnen wij jou helpen met het leukste advies voor babyspullen!

Heart & Hands symbol
Affiliate disclaimer

Ons team van enthousiaste experts

Hoi! Ik ben Daan

Oprichter van babyspullen-advies.nl en vader van Lilly, Thom & Jake

Ik doe altijd graag goed onderzoek voor ik iets koop. Als aankomende vader ben ik mij daarom gaan verdiepen in allerlei babyproducten. Inmiddels ben ik een echte liefhebber en deskundige geworden van babyspullen, en een ervaren vader van drie jonge kinderen waaronder een tweeling. Ik heb gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en heb twee master diploma's. Daarnaast ben ik ook uitvinder van innovatieve producten - zo heb ik ik een patent op mijn naam voor een innovatief wielsysteem voor reistassen.

 

Op deze site deel ik graag mijn onderzoek, reviews en koopadvies met jou! Je kan me ook altijd een berichtje sturen voor persoonlijk advies.

Profielfoto Daan.JPG

Hey! Ik ben Dyantha

 

Hippe moeder gespecialiseerd in content & marketing

Ik ben gek op mooie producten en de trotse moeder van een dochter en een jongens tweeling. Hoe leuk om deze twee onderwerpen te combineren! Ik schrijf graag over hippe babyspullen en vooral de producten die het grote publiek nog niet kent. Hierbij verzorg ik binnen ons team alles wat met content en marketing te maken heeft, en test ik natuurlijk ontzettend veel baby spullen.

 

Heb jij een tof nieuw product gezien wat nog niet op onze site staat? Stuur me dan snel een berichtje!

Profielfoto Dyantha babyspullen-advies.nl.jpg
Profielfoto Frank babyspullen-advies.nl.jpg

Hallo! Ik ben Frank

Vader en grootvader van in totaal 17 (klein)kinderen!

Ik heb de meeste ervaring van het team, dankzij mijn 4 kinderen en 13 kleinkinderen! Sinds kort help ik in het familiebedrijfje mee, wat ik super leuk vind. Want, 40 jaar geleden ben ik al begonnen met het testen van babyproducten. Doordat ik over de hele wereld heb gewoond, ben ik veel verschillende babyproducten en -merken tegengekomen. Veiligheid vind ik als opa het allerbelangrijkste, dus hier besteed ik altijd extra aandacht aan.

 

Kom je ergens niet uit, laat het mij weten want ik help je graag!

Je vindt ons ook op Linkedin:

Linkedin Logo 2023.png

Hi! Ik ben Lydia

 

Oma die als stewardess de hele wereld over vliegt 

Als trotse oma van 4 geweldige kleinkinderen ben ik sinds recentelijk weer volop in de weer met baby's en alles wat daar mee te maken heeft. Binnen het team van babyspullen advies komt mijn professionele ervaring heel goed van toepassing: als stewardess vlieg ik al ruim 40 jaar hele wereld rond, en zo kom ik de nieuwste baby- en kindersnufjes tegen.

 

Ga je binnenkort op reis en heb je hier een vraag over, stuur me dan gerust een berichtje!

Profielfoto Lydia babyspullen advies team.webp
bottom of page