Kinderwagen in buitenlucht sfeerfoto.jpg

Alles voor je baby onderweg

Wanneer je met je baby op avontuur gaat, dan moet je zorgen dat je goed voorbereidt bent. Er komt namelijk best wat bij kijken. Zo is de veiligheid van je baby tijdens de reis en op de weg natuurlijk het allerbelangrijkste.

 

Tijdens de reis is het prettig als je baby rust kan pakken, dus het is ook belangrijk om te zorgen voor genoeg comfort. En, wat dacht je van comfort voor jezelf? Een uitgeruste ouder betekent vaak een uitgeruste baby, en vice verca. 

Wij hebben voor verschillende producten voor onderweg handige informatie opgesteld. Daarnaast vind je bij ieder product een top 10 beoordeling met de beste producten uit die categorie.

  • Veiligheid

  • Comfort

  • Gebruiksgemak

  • Design

  • Mogelijkheden

Buggy's

Een buggy moet vooral compact zijn, en makkelijk in te klappen. Het liefst is deze ook nog licht, en kan hij tegen een stootje. Tegelijkertijd wil je ook dat je kindje hier comfortabel in zit en soms een dutje kan doen.

Waar moet je nou echt op letten bij de aankoop van een buggy? Dat ligt aan jouw leefomgeving en levensstijl. Wij hebben alle tips op een rijtje gezet, samen met de top 10 beste buggy's van Nederland!

Mamas & Papas Armadillo buggy geel.jpg

Kinderwagens

Een goede kinderwagen heeft iedere ouder van een jonge baby nodig. Het prijsverschil tussen kinderwagens is groot. Dit vooral doordat er nogal wat kenmerken waarop kinderwagens kunnen verschillen.

De aanschaf is dus ook niet gemakkelijk. Ga je voor een goedkope kinderwagen met beperkte opties en mogelijkheden, of kies je een duurder model met meer comfort en een langere levensduur?

Bugaboo Cameleon 3 plus zwart.jpg

Draagdoek

Een draagdoek is een bijzonder intieme manier om avontuur te gaan met jouw kleine baby. Veilig dicht tegen jouw buik aan, warm bij moeder of vader. Je laat je baby op deze manier geen seconde uit het zicht en je hebt je handen vrij.

Maar het knopen van een draagdoek is nog niet zo gemakkelijk, en het is belangrijk dat de baby goed zit. Hoe knoop je een draagdoek, waar let je op, en wat zijn de beste draagdoeken? Wij vertellen je graag alles wat je moet weten over draagdoeken :)

ByKay - Draagdoek - Stretchy Wrap Deluxe

Autostoel

Bij de aanschaf van een baby autostoeltje zijn er best een aantal punten waar je goed op moet letten. Uiteraard de veiligheid: gelukkig zijn de meeste in Nederland verkrijgbare autostoeltjes zijn als veilig getest. 

Belangrijk is of het autostoeltje in je auto bevestigd kan worden. Hier zijn verschillende manieren voor, zoals Isofix, i-Size of de vertrouwde autogordel. Met onze hulp wordt het kiezen een stukje gemakkelijker. Wij leggen je graag uit hoe het werkt! 

Maxi Cosi AxissFix Plus autostoel - Auth
Ergobaby Omni 360 Draagzak Baby - Pure B

Draagzak

Een draagzak is eigenlijk de geavanceerde versie van de draagdoek. Met meer verstelmogelijkheden, en een voorgevormde vorm kan je gemakkelijker een fijne positie plek creëren voor je baby. Zo ga jij samen met je kindje veilig op avontuur!

De mogelijkheden met een draagzak zijn eindeloos.Z Zo kan je je kindje op verschillende manieren tillen: op je heup, buik of rug. En is het nou goed om je kindje met het gezichtje naar voren te dragen? En hoe weet je zeker dat je de juiste maat hebt? Lees snel verder en vind gemakkelijk jouw favoriete draagzak.

Elektrische bakfiets

Of je nu midden in de stad woont of op het platteland: een elektrische bakfiets is een geweldig vervoersmiddel voor ouders met jonge kinderen. Het is niet alleen een stuk gezonder dan de auto, maar vaak ook veel praktischer.

Geen gedoe met huilende kinderen op de achterbank, autostoeltjes en ander ongemak. Nee, ieder ritje is weer een avontuur. Dit zorgt dan ook bij de meeste kindjes iedere keer weer voor een glimlach op het gezicht. Wij hebben alle info over elektrische bakfietsen voor je op een rijtje gezet.

 

Vrouw met 3 kinderen fietst op urban arrow family zwart-min.jpg
Bobike GO mini Fietsstoeltje - Roze.jpg

Fietsstoeltje voor

Ook met fietsstoeltje voor op je fiets kunnen jij en je kind samen op de fiets de meest geweldige avonturen beleven. Het stuurt wat zwaarder, maar je hebt wel beter zicht op je kindje.

Lees snel verder als je alles wilt weten over fietsstoeltjes voor voorop je fiets. Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste stoeltjes van dit moment. Welk nummer uit de top 10 ga jij voor?

Fietsstoeltje achter

Met een fietsstoeltje achterop je fiets kunnen jij en je kind samen op de fiets de meest geweldige avonturen beleven. Veiligheid staat hierbij natuurlijk op 1, en je wilt ook een comfortabel zitje voor je kind.

Daarnaast kan je een achterzitje op twee verschillende manieren bevestigen; op de bagagedrager of aan het frame. Er zijn best wel wat mooie achterzitjes verkrijgbaar. Hoe kies je nou het beste achterzitje voor jouw fiets en situatie? Lees snel verder!

Urban Iki Rear Fietsstoeltje Achter - Ao