top of page

Advies voor de beste babyfoon

Luvion Prestige Touch 2 - Babyfoon Met Camera - Babyphone.jpg

Een babyfoon is een onmisbaar item voor iedere ouder van een baby. Met een goede babyfoon kan je jouw kindje veilig alleen laten slapen, terwijl je zelf in huis andere klussen kan doen. Er zijn verschillende soorten babyfoons op de markt, maar hoe weet je welke voor jou de beste is? En, hoe werkt een babyfoon eigenlijk? Heb ik een babyfoon met camera nodig, of zelfs met een app? Wij hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet. Zo ontdek jij met onze hulp eenvoudig welke babyfoon voor jouw situatie het meest geschikt is. Lees onze reviews en bekijk de beste babyfoons van dit moment!

Wat is een babyfoon?

Het idee van een babyfoon is simpel: je plaatst een sensor bij je kindje, en een ontvanger op de plek waar jij (het vaakst) bent; bijvoorbeeld in de keuken of de woonkamer. De sensor registreert het geluid en/of beeld van je baby en geeft dit door aan de ontvanger. Zo kan jij met een gerust hart op een andere plek in huis zijn dan waar jouw baby ligt te slapen.

Je baby uit het oog laten is iets wat je als moeder of vader natuurlijk niet graag doet, zeker niet op het begin. Maar, hoe dan ook zal je hier toch echt aan moeten geloven. Wanneer je kindje ligt te slapen, krijgen jij en je baby beiden je verdiende en noodzakelijke rust. Het is natuurlijk nooit een prettig idee om niet te precies te weten hoe het met je baby gaat. Een babyfoon zorgt ervoor dat jij er op kan vertrouwen dat je kindje lekker ligt te slapen. Investeer daarom altijd in een goede babyfoon en gun je hele gezin rust! 


Een babyfoon werkt bestaat altijd uit twee units: de baby unit en de ouder unit. De baby unit plaatsje bij het kindje en registreert het geluid en/of het beeld. De ouder unit plaats je op een zichtbare plek waar jij op dat moment bent. Door de directe DECT verbinding hoor jij het meteen wanneer je kindje geluid maakt!

Verschillende soorten babyfoons

​​

 • Een babyfoon zonder camera

 • Een babyfoon met camera

 • Een babyfoon met camera en app

 

Een standaard babyfoon is een babyfoon zonder camera. Hierbij hoor je je kindje, maar zie je hem of haar dus niet. Voor veel ouders is horen nog niet genoeg, die willen ook kunnen zien dat hun baby lekker ligt te slapen. In dat geval ga je voor een babyfoon met camera. Tegenwoordig bestaan er ook mooie babyfoons met een camera en een app voor op je telefoon. Zo kan je ook buitenshuis via internet het beeld van de camera bekijken op je telefoon bekijken. Bij sommige van deze babyfoons krijg je geen aparte ouder-unit, maar gebruik je je telefoon hiervoor.


We krijgen vaak de vraag of een babyfoon met camera nu wel of niet beter is dan een babyfoon zonder camera? Het antwoord daarop is niet zo rechtlijnig.

 

Natuurlijk heb je door de camera nog beter zicht op jouw kleine baby. Sommige ouders vinden het prettig om ten alle tijden even met live beeld te kunnen zien of het goed gaat met de baby. Vaak ter geruststelling, en soms omdat het leuk is om je kleintje heerlijk te zien slapen.

Maar, een live-camera verbinding betekent ook dat je je misschien onnodig zorgen gaat maken of je onnodig veel met je slapende baby bezig houdt. Dit kan zonder dat je het door hebt heel veel energie van je vragen. 

 

Wat dat betreft kan een babyfoon zonder camera voor meer ontspanning zorgen. Je moet er namelijk op kunnen vertrouwen dat een slapende baby die geen geluid maakt, gewoon lekker aan het slapen is. Je hoort hem of haar vanzelf wel weer als die wakker wordt - hiervoor heb je dus geen camera nodig.

Het is dus echt een persoonlijke kwestie of je een babyfoon met camera wilt, of een babyfoon met alleen geluid. Het een is niet beter dan het ander! Onze tip is om vooral goed na te denken over waarom je een babyfoon met camera zou willen, en of dat dus echt nodig is voor jou. 

Profielfoto Daan.JPG

Geschreven door:

Daan

Vader van drie jonge kinderen, babyspullen kenner en liefhebber. Ik beoordeel allerlei babyspullen om jou te helpen bij het maken van je keuze. Zo vind je op deze pagina gemakkelijk de babyfoon die bij jou past. Veel plezier!

Direct naar de aanbiedingen?

​Babyfoon app op je telefoon

 

Nu horen we je denken, heb ik nog wel een babyfoon nodig - hier heb je tegenwoordig toch ook gewoon een app voor? Dat klopt! Maar dan zal je wel een extra telefoon of tablet nodig hebben die je naast je baby kan plaatsen. Dit is voor ons meer een "nood-oplossing", of bijvoorbeeld handig als je op reis bent. In het dagelijkse gebruik is een echte babyfoon echt vele malen prettiger.

 

In de playstore of apple store kan je veel verschillende babyfoon apps downloaden. Ze kosten vaak zo’n €5, maar let er op dat je hem op twee toestellen moet downloaden.  

Koopadvies: wat is de beste babyfoon?

Het uitzoeken van een babyfoon is niet gemakkelijk. Als je het ons vraagt is het misschien zelfs het meest ingewikkeld van alle producten op de uitzetlijst. Een babyfoon is namelijk een technisch product met veel verschillende mogelijkheden. Zo heeft iedere produceert verschillende types van hetzelfde model, met andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een display. 

 

Het is dus ook niet zo makkelijk om te zeggen wat de beste babyfoon is. Wij hebben voor jou de beste babyfoons die op dit moment verkrijgbaar zijn uitgebreid getest. Ons onderzoek heeft als resultaat de beste babyfoon zonder camera top 5 en de beste babyfoon met camera top 10 van Nederland! Voor je verder leest, moet je begrijpen dat de ideale babyfoon voor een ieder verschilt. Afhankelijk van jouw situatie, persoonlijke voorkeur en budget zal deze overzichten voor jou een favoriet aanwijzen.

Ons koopadvies is dan ook om vooral gestructureerd te werk te gaan. Stel je zelf eerst de vaag of je een babyfoon met camera wilt, of juist niet. Dit is de eerste en belangrijkste stap in het koopproces, overleg het daarom ook goed met je partner. Een camera geeft je nog beter zicht op je baby, maar kan soms ook voor onnodig stress zorgen. 

Tips voor het kopen van een babyfoon zonder camera

Bij een babyfoon zonder camera zijn dit de belangrijkste eigenschappen om op te letten. 

 • Display

  • Een display kan handig zijn om extra informatie zoals de batterijstatus te zien, of om het juiste slaapliedje te selecteren. Maar, zonder display kan juist ook prettig zijn omdat de babyfoon dan vaak nog simpeler werkt.​

 • Terugspreekfunctie

  • Een terugspreekfunctie zit er niet standaard op. Dit kan handig zijn om je baby op afstand geruststellend toe te spreken, zonder dat je direct naar de babykamer moet gaan.​

 • Thermometer

  • Een thermometer heb je alleen bij babyfoons met een display, en meet de temperatuur bij de babyunit. Handig om te weten of jouw kindje het misschien te warm of te koud heeft.​

 • Slaapliedjes

  • Veel baby's vinden het prettig om bij een ontspannend slaapliedje in slaap te vallen.​

 • Nachtlampje

  • Een nachtlampje op je babyfoon kan best handig zijn. Zo hoef je er niet apart eentje aan te schaffen, of heb je er in ieder geval altijd eentje bij de hand om het grote licht uit te laten.​

 • Sterrenhemelprojector

  • Sommige babyfoons zijn uitgerust met een sterrenhemelprojector. Dit ziet er heel bijzonder uit, en kan echt leuk zijn voor je kindje. Je vindt dit natuurlijk wel alleen bij de duurdere modellen.​

 • Batterij en adapter

  • Let goed op het type batterij en of er een adapter bijgeleverd wordt. Je wilt altijd werken met oplaadbare batterijen, en het is het prettigst als zowel de baby- als de ouderunit ook met een adapter in het stopcontact kunnen worden gestoken.​

 • Verbindingsmethode en sterkte

  • Eigenlijk werken alle babyfoons zonder camera met DECT-technologie. Dit is harstikke goed en zorgt voor een privé verbinding waarbij je niet kan worden afgeluisterd. Je kan wel nog letter op de verbindingssterkte. Deze is meestal 50 meter in huis en 300 meter buitenshuis. Wij raden het wel altijd aan om nooit te ver weg te gaan bij je baby!​

Via de links bij de producten kan je de babyfoons verder bekijken en aanschaffen bij verschillende webshops. Als je via deze links iets koopt, dan ontvangen wij hier mogelijk een commissie voor. Dit kost jou natuurlijk niets extra, maar het draagt wel bij aan het voortbestaan van deze site! Meer informatie.

Wat is een babyfoon?
Verschillende soorten babyfoons
​Babyfoon app op je telefoon
Wat is de beste babyfoon?
Jong stel verliefd op de bank met Phlips Avent SCD713 babyfoon.jpg
Zonder camera top 5

5. Alecto DBX-115

 


De Alecto DBX-115 babyfoon is een prima instapmodel. Hij werkt via een DECT verbinding, wat zorgt voor goed bereik in huis van zo'n 50 meter en tot 300 meter buitenshuis. In de praktijk liggen beide afstanden wel wat lager.

Zowel de baby- als de ouderunit van de DBX-115 werken op een oplaadbare batterij die je krijgt meegeleverd. Verassend voor zo'n budget babyfoon is dat je voor beide units ook een adapter krijgt voor in het stopcontact. Zo kan je ze beiden altijd goed opladen en heb je ook altijd een volle batterij als je ze nodig hebt.

 

Het is een simpel model, dus je hebt geen nachtlampje, terugspreekfunctie of display. Mocht je graag een display willen, dan kan je de DBX-125 eens bekijken. De ouderunit heeft wel lampjes die het geluidsniveau visueel weergeven, zodat je je baby ook 'hoort'

Persoon met Alecto DBX-115 babyfoon in hand.jpg
5. Alecto DBX-115
Motorola babyfoon AM24 wit met LCD display.jpg

4. Motorola AM24

Motorola heeft verschillende goede babyfoons zonder camera in de MBP range, zoals deze AM24. Eerder hadden we hier nog de MPB11 staan, maar die wordt niet meer geproduceert. Het geluid van deze AM24 babyfoon is top, en altijd storingsvrij dankzij DECT technologie met een bereik van 300 meter.

 

Een aardige toevoeging is het LCD scherm waarop je kan zien wat de temperatuur is bij de baby unit. Het is altijd een geruststellend gevoel om te weten of je kindje het niet te koud heeft, en het helpt je bij het kiezen van de juiste slaapkleding. Daarnaast zie je hier ook het batterijniveau van de babyunit op.

 

En, ook al is het een basic deze Motorola AM2, hij is wel heel compleet met zelfs een terugspreekfunctie, waarmee je je baby gerust kan stellen door bijvoorbeeld zijn of haar favoriete slaapliedje te zingen.

5. Motorola AM24

3. Alecto DBX-88

De Alecto DBX-85 en de DBX-88 babyfoons zijn al jaren een van de best verkochte babyfoons. Ze voldoen namelijk aan alle eisen die je graag zou willen zien op een basic babyfoon. De DBX-85 heeft geen display en vrolijke sterrenlampjes, de iets duurdere DBX-88 wel.

De babyfoon werkt super eenvoudig en intuïtief, en is voorzien van batterijen die je kan opladen met een adapter. Verder hebben deze modellen, in tegenstelling tot de goedkopere DBX-115, een terugspreekfunctie. Zo kan je vanuit de ouderunit praten tegen je baby via de kinderunit

Het display van de iets DBX-88 brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kan je de status en verbindingskwaliteit aflezen op het display. Maar bijvoorbeeld ook de temperatuur van de kamer waar je baby slaapt. Ook kan je zien of je de nachtverlichting van de kinderunit hebt aangezet. 

Ten slotte zorgen de sterretjes voor een heel leuk nachtlampje. Het prijsverschil tussen beide babyfoons is niet zo groot. Als het past binnen je budget, dan raden wij het altijd aan om voor deze versie met display te gaan.

Alecto Baby DBX-88 Full Eco Dect Babyfoo
3. Alecto DBX-88

2. Luvion Icon Clear 75 Pro

De Luvion Icon Clear 70 & 75 Pro babyfoons zijn relatief nieuw, geïntroduceerd in 2021. Wat meteen opvalt is dat het bedrijf duidelijk qua design en functie inspiratie heeft gezocht bij de nummer 1 babyfoon in dit overzicht van Philips Avent. Deze 75 pro heeft namelijk ook een sterrenprojector, de 70 versie niet.

Desalniettemin is het een goede babyfoon, die ook prettig werkt. De 70 heeft geen display, de 75 Pro wel. Zonder display is niet meteen een probleem, want het werkt daardoor extra eenvoudig. Dit kan je persoonlijk prettig vinden, maar je mist wel handige opties zoals slaapliedjes, temperatuurindicator en een terugspreekfunctie.

Wij vinden de 75 pro dan ook wel echt de betere keus, mocht het passen binnen je budget. Als je een babyfoon binnen de prijscategorie van de 70 op zoek bent, dan zouden we eerder die van Alecto met display aanraden.

Luvion Icon Clear 75 Pro in babykamer met nijntje knuffel.jpg
2. Luvion Icon Clear 75 Pro

1. Philips Avent SCD733/26


 

De babyfoons van Phlips Avent zijn naar onze mening toch echt de beste babyfoons verkrijgbaar. Ze zijn van super goede duurzame kwaliteit, werken eenvoudig, hebben een goede batterijduur en zorgen altijd voor een goede en veilige verbinding. Deze versie heeft zelfs een toffe sterrenprojector. De SCD713/26 is hetzelfde model maar dan zonder deze projector; die is dus ook meteen wat voordeliger. En, in tegenstelling tot de Luvion Icon Clear 70 heeft die wel een display.

 

Op het display lees je niet alleen de temperatuur af, maar ook de luchtvochtigheid. Wat we verder een leuke toevoeging vinden zijn het grote, zachte nachtlampje en de verschillende prettige slaapmuziekjes. Deze versie, de SCD733/26 babyfoon van Philips Avent, heeft namelijk een ingebouwde projector. Hiermee kan je een schitterende sterrenhemel projecteren op het plafond boven jouw baby.

 

Verder is hij van alle bekende features voorzien, zoals DECT, VOX, een super batterijduur en een betrouwbare, veilige en heldere audioverbinding. Natuurlijk kan je ook zowel meeluisteren als terugpraten.

Philips Avent SCD733-26 DECT babyfoon.jp
1. Philips Avent SCD733/26
10. Alecto Baby DVM-71

10. Alecto Baby DVM-71


 

Als je op zoek bent naar een eenvoudige budget babyfoon met camera, dan is de Alecto Baby DVM-71 een leuke optie. De kwaliteit van het beeld is prima want je bekijkt het toch maar op een klein 2.4 inch schermpje.

Het voordeel ten opzichte van de vergelijkbare Luvion Easy is dat deze uitbreidbaar is met meerdere (tot 4) camera's. Veder is hij net zo compleet met o.a. een terugsspreekfunctie, slaapliedjes e een temperatuurmeter.

Let er op dat het geen wifi-camera is, de verbinding verloopt via een radiosignaal. Het voordeel hiervan is dat je hem zo kan gebruiken zonder extra instellingen, maar je bereik is natuurlijk wel beperkt en redt het alleen in huis.

Alecto DVM-71 Babyfoon met camera wit.jpg

9. Luvion Easy

De Luvion Easy is net als de Alecto DVM-71 een kwalitatief instapmodel babyfoon met camera. Deze vinden we persoonlijk net iets handiger in het gebruik, al hebben ze beiden hun eigen voor- en nadelen.

 

De Easy heeft een klein 2 inch display waarop je jouw baby goed en met prima kwaliteit in beeld kan brengen. De camera heeft een redelijke kijkhoek, en in het donker kan je met behulp van infrarood technologie zelfs tot wel 5 meter ver kijken; dit springt automatisch aan. En in de VOX stand gaat het display pas aan als je kindje geluid wilt, om zo batterij te besparen. In deze stand gaat de batterij lang genoeg mee, maar laat je het scherm aan staan dan gaat hij binnen enkele uren leeg. In dat geval kan je hem beter in het stopcontact steken.

Ook dit is geen WIFI babyfoon maar werkt op 2.4Ghz FHSS signaal. Het bereik is voor in huis prima. De bediening werkt eigenlijk ook best aardig en we zijn gecharmeerd van het formaat van de ouderunit. Dit maakt hem in het dagelijks gebruik erg fijn.

Luvion Easy Babyphone.jpg
9. Luvion Easy

8. Luvion Grand Elite 3 Connect

 

Deze Grand Elite 3 connect babyfoon van Luvion is op papier een hele goede babyfoon, met premium functies zoals een bestuurbare camera, een groot HD scherm en een wifi verbindding met app.

Maar, toch zijn wij er niet echt enthousiast over. Dit komt vooral door de sterk wisselende ervaringen die wij van consumenten horen over de software en de verbinding. Zo vinden veel mensen de offline verbinding (LLHR) erg slecht, werkt de software vaak niet zoals het zou moeten (zelfs die van de app) en ook wordt men soms wakker gepiept door een verbindingsprobleem.

Toch zijn er ook genoeg mensen die hem heel positief beoordelen, maar voor ons is het voor zo'n premium product en dito prijs te onbetrouwbaar. In deze prijscategorie zouden wij eerder een versie uit de top 3 van dit overzicht aanbevelen, of juist de goedkopere Alecto DVM-200 of Luvion Essential.

Luvion Grand Elite 3 Connect HD Wifi Bab
8. Luvion Grand Elite 3 Connect

7. Alecto Baby DVM-200


 

De DVM-200 babyfoon van Alecto Baby is een goede midrange babyfoon met camera. Hij gaat al een tijdje mee en is in 2019 door de consumentenbond als beste koop uitgeroepen.

Wat hem vooral speciaal maakt, is de op afstand bedienbare camera met zoomfunctie. Zo kun je jouw kindje nog beter in de gaten houden! Dit doe je ook nog eens op een groot scherm van wel 4,3 inch. Daarnaast is de DVM-200 babyfoon van alle bekende features voorzien, zoals een temperatuurmeter, een terugspreek functie en 5 voorgeprogrammeerde slaapliedjes.

 

Het display kan je ook uitbreiden met meerdere camera's. Dit kan voordelig zijn wanneer er meerdere broertjes of zusjes (op komst) zijn. Helaas geeft hij geen wifi en app mogelijkheid, hiervoor moet je bij de duurdere modellen zijn. Dit is geen probleem en zelfs ook wel makkelijk wanneer je hem vooral in huis gaat gebruiken, en je (zoals het moet!) toch niet te ver weg gaat van je baby.

Alecto Baby DVM-200 Babyfoon.jpg
7. Alecto Baby DVM-200

6. Luvion Essential

Deze Luvion Essential babyfoon is een erg mooie upgrade ten opzichte van het Easy model en is qua prestaties vergelijkbaar aan de Alecto DVM-200. De Luvion Essential is dan ook de meest verkochte en de best beoordeelde babyfoon met camera van Nederland. Zo vinden wij hem zelfs beter dan de duurdere Luvion Grand Elite 3.

 

De beeldkwaliteit is ten opzichte van de Easy variant echt van een hoger niveau. Het scherm is groter (3,5 inch) en heeft een hogere resolutie. Wat handig is, is dat je meerdere camera's kan aansluiten op de ouderunit met het beeldscherm. Zo kan je eventueel meerdere broertjes of zusjes tegelijkertijd in de gaten houden.

 

Wel is de accuduur van het beeldscherm vrij beperkt, en kan je deze beter direct aansluiten op het stopcontact met de bijbehorende lader. Maar, dit geldt eigenlijk voor de meeste babyfoons.

 

Eén nadeel ten opzichte van de DVM-200, is dat je de camera niet op afstand kan draaien. Dit was handig geweest, al heb je het ook niet echt nodig. De Essential babyfoon vinden we namelijk juist wel weer fijner in het dagelijkse gebruik, met bijvoorbeeld een prettige bediening en handige geluidsinidicatie-lampjes.

Luvion Essential - Babyfoon.jpg
6. Luvion Essential

5. Philips Avent SCD833


 

De Philips Avent SCD833 is hetzelfde type babyfoon met camera als de DVM-200 en de Essential, maar is meer premium en dus ook duurder. Hierdoor doet hij alles wat hij moet doen erg goed, ook al heeft hij bijvoorbeeld geen op afstand bestuurbare camera.

Dat vinden we echter niet erg, omdat je de camera wel goed met de hand kan verstellen en de Avent wint het juist erg op het gebruiksgemak. De bediening is heel intuïtief en het apparaat is slim ontworpen.

Daarnaast is het apparaat echt van goede kwaliteit, zoals je van Philips Avent mag verwachten. Maar, in deze prijsklasse kan je ook een babyfoon met wifi en app krijgen. Dit betekent dat het wel een relatief dure babyfoon met camera zonder wifi is. 

Philips Avent SCD833 babyfoon met camera.jpg
5. Philips Avent SCD833

4. Motorola VM65X


 

Als je je baby écht goed in de gaten wilt houden, dan moet je bij de Motorola VM65X babyfoon met camera zijn. Deze heeft namelijk een speciaal statief zodat je de camera van boven de wieg of ledikant naar beneden kan laten kijken. 

Je kan hem daarnaast ook in een ander magnetisch statief plaatsen die je aan de muur kan bevestigen. Zo kan je zelf zorgen voor de optimale kijkhoek. Want, je kan camera niet besturen, zoals dat bij de VM85 wel kan. Mocht je de speciale houders niet gaan gebruiken dan is dat een betere keuze voor je.

Verder is het net zo'n mooi premium model, met groot 5"HD scherm en wifi verbinding. Met de speciale app heb je altijd een goede verbinding. Hierin kan je zelfs geluid- en bewegingsdetectie evenementen van 24 uur terug in terugkijken.

Motorola Nursery babyfoon VM65X.jpg
4. Motorola VM65X

3. Eufy by Anker


 

Eufy is een merk wat je niet snel tegenkomt in andere overzichten met babyfoons. Het is namelijk een merk van Anker, wat erg groot is op het Amerikaanse Amazon. Zij maken allerlei tech producten van hele goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Eufy is hierin helemaal gespecialiseerd in camera's, en hun babyfoon is dan ook echt een goed model.

De ouderunit heeft een groot 5"display die werkt via 2.4ghz of Wifi. Het beeld van de camera is super, en je kan hem op afstand besturen. Ook in het donker heb je goed helder zicht dankzij infrarood. 

 

Wat wel jammer is, is dat je geen mogelijkheid hebt tot een wifi verbinding en dus ook niet van een app op je telefoon gebruik kan maken. Deze optie heb je wel bij de Motorola VM85 en de Avent SCD923

Eufy by Anker babyfoon met camera wit.jpg
3. Eufy by Anker

2. Motorola VM85 Connect


 

De Motorola VM85 connect is een hele complete, premium babyfoon met camera met 2.4ghz en Wifi verbinding. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de Avent SCD843 en de Eufy by Anker.

Daarnaast kan je de camera op afstand besturen om de hele kamer in de gaten te kunnen houden of om de kijkhoek net even wat aan te passen. Door de 2.4 ghz FHSS technologie kan je de video bekijken zonder dat je wifi nodig hebt. Maar, het fijne aan dit model is dat je de mogelijkheid hebt om hem ook via wifi te verbinden. 

Met de wifi verbinding hoef je geen zorgen te maken over een zwak signaal zolang je maar in bereik bent van een wifi verbinding; handig voor als je bijvoorbeeld een grote tuin hebt of de babyfoon wilt gebruiken in een hotel met zwembad. Je kan het beeld dan namelijk bekijken op je telefoon via de Motorola Nursery app. 

Motorola VM-85 babyfoon met camera wit en goud.jpg
2. Motorola VM85 Connect

1. Philips Avent Connected SCD923/26


 

De Philips Avent connected babyfoon SCD923/26 is wat ons betreft de beste babyfoon met camera. Dit komt door het premium ontwerp en materialen, de perfecte verbindingsmogelijkheden met o.a. Wifi en het intuïtieve bedieningsgemak. Deze eigenschappen maken het een hele prettige babyfoon in het dagelijkse gebruik.

De ouderunit heeft een goede verbinding in huis, en daarbuiten kan je via internet gebruik maken van je telefoon met de Baby monitor+ app. De camera neemt in full HD 1080p op. Dit beeld kan je terugkijken via de app. Daarnaast heeft hij handige functies, zoals een nachtlampje, goede temperatuurmeter en slaapliedjes. Je kan zelfs je eigen slaapliedje opnemen.

Het enige nadeel is - naast de hoge prijs - dat je de camera niet op afstand kan besturen. Dit had hem nog beter gemaakt, al is het voor ons geen onmisbare functie. Wij vinden het belangrijker dat de babyfoon betrouwbaar is en fijn is in het dagelijkse gebruik. Om die reden heeft ook de consumentenbond hem ook als beste beoordeeld.

Philips Avent Connected babyfoon SCD923-26.jpg
1. Philips Avent SCD923/26
bottom of page