top of page

Advies voor het beste fietsstoeltje

550x550 (6)-min.jpg

Samen met je baby of kind op de fiets is elke keer weer een feestje. Het is belangrijk om te zorgen voor een veilige en comfortabele zit voor je kindje. Waar let je op bij het kopen van het juiste kinderfietsstoeltje? Kies je een voorzitje of juist een zitje achterop de fiets? Lees snel verder en kies jouw favoriet uit de top 7 beste voorzitjes en de 7 beste achterzitjes van dit moment! 

Wanneer kan een baby of kind mee op de fiets?

Wanneer kan een baby of kind mee op de fiets?  Dit kan al vanaf 9 maanden! Hierbij zit er geen verschil tussen een voorzitje of een fietsstoeltje achterop. Je kan dus al vrij snel veilig samen met de fiets mee op avontuur. Het belangrijkste is natuurlijk dat jouw baby zelfstandig rechtop kan zitten, al dan niet geholpen door de veiligheidsgordel. Het nekje en de balans spieren moeten hiervoor ver genoeg ontwikkeld zijn. Het kan dus best dat jouw kindje dit al wat eerder kan dan 9 maanden, of natuurlijk later. 

Het grote verschil tussen je kindje meenemen in een voorzitje ten opzichte van een achterzitje is natuurlijk dat je bij een voorzitje goed zicht hebt op een baby. Daarom is een voorzitje de keuze om mee te starten als je nog een jonge baby hebt. Wanneer je kindje groter en zelfstandiger wordt, kan je op een gegeven moment overstappen (of starten met) naar een achterzitje. 

 


 

Een fietsstoeltje voorop of achterop?

 

Wanneer kies je een fietszitje voorop? Waarom zou je een fietsstoeltje achterop de fiets kiezen? Dit is echt een persoonlijke keuze, want het kan allebei. Beide opties hebben zowel een aantal voordelen als verschillende nadelen die voor jou de doorslag kunnen geven:

 

Kenmerken fietsstoeltje voor op de fiets

 • Altijd zicht op je kind

 • Kind kan mee naar voren kijken

 • Ruimte vrij op je bagagedrager

 • Met een optioneel windscherm zit je kind uit de wind

 • Gewicht op het stuur, wat sturen moeilijker maakt

 • Geschikt van 9 maanden tot 3 jaar oud (of 15 kilogram)

Een fietsstoeltje voor op je fiets is een geweldige manier om samen met je kind op avontuur te gaan. Je kind zit echt voorop en ziet hetzelfde als jij. Super spannend! En extra fijn voor jou, want jij kan je kind altijd goed in de gaten houden. Het nadeel is wel dat al het gewicht op je stuur hangt, waardoor het zwaarder is om te sturen. Daarom is een voorzitje vooral geschikt om te gebruiken bij een baby of jong kind. Zodra je kindje zwaarder wordt dan 15 killogram is het tijd om over te stappen op een fietsstoeltje achterop de fiets.

 

 

Kenmerken fietsstoeltje achterop de fiets

 

 • Geen zicht op je kind

 • Betere gewichtsverdeling op het achterwiel

 • Gemakkelijker sturen

 • Kindje zit lekker uit de wind en regen achter jouw rug

 • Geschikt van 9 maanden tot 6 jaar oud

Het grootste voordeel van een fietsstoeltje achterop de fiets is dat al het gewicht gedragen wordt door je achterwiel. Op deze manier kan je gemakkelijk fietsen met zwaardere kindjes. Een nadeel is natuurlijk wel dat je geen zicht hebt op je kindje. Daarom kan moet je bij het gebruik van een achterzitje er 100% zeker van zijn dat jouw kindje veilig achterop kan zitten. Het is ook jammer dat het wat minder gezellig is dan een voorzitje. Maar, voor kindjes boven de 15 kilogram die in een fietsstoeltje moeten zitten is dit de enige optie. 

Profielfoto Daan.JPG

Geschreven door:

Daan

Een babyspullen kenner en liefhebber. Ik beoordeel allerlei babyspullen om jou te helpen bij het maken van je keuze. Zo vind je op deze pagina gemakkelijk het fietsstoeltje dat bij je past. Veel plezier!

Fietsstoeltje monteren 

Een fietsstoeltje voorop monteren

Hoe bevestig je een fietszitje voor op de fiets? Het monteren van een fietsstoeltje lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet! De meeste fietszitjes - zeker die van goede merken - zijn ook zo ontworpen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Een fietsstoeltje voor op de fiets monteren is dan ook meestal een fluitje van een cent, en kost je vaak nog geen 5 minuten.

Je monteert de houder van een fietsstoeltje voor op de fiets aan de stuurpen. Dit is zeg maar het gedeelte van het stuur wat in het frame van je fiets verdwijnt en waar het stuur direct aan is bevestigt. Het fietsstoeltje klik je vervolgens in deze houder. Dit systeem kan wat verschillen per merk, maar het principe is hetzelfde. Hierdoor zit het fietszitje stevig op één plek gefixeerd en kan deze niet naar beneden zakken. En, je kan het stoeltje gemakkelijk weer uit de houder halen, om hem te plaatsen op een andere fiets - bijvoorbeeld die van je partner - met dezelfde houder. zo heb je heb je maar één stoeltje nodig voor twee fietsen bij één kind.

Je kan dit filmpje van Urban Iki bekijken om een goed beeld te krijgen hoe je een fietsstoeltje voor op een fiets monteert!

Direct naar de aanbiedingen?

Een fietsstoeltje achterop monteren

 

Het monteren van een fietsstoeltje lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet! De meeste fietszitjes - zeker die van goede merken - zijn ook zo ontworpen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor het bevestigen van een fietsstoeltje achterop de fiets zijn er twee mogelijkheden:

 

 • Bevestiging op de bagagedrager (dragermontage)

 • Bevestiging aan het frame (framebevestiging)


 

Bevestiging fietsstoeltje op de bagagedrager: dragermontage

 

Als je een fiets hebt met een goede bagagedrager, dan is het een goed idee om een achterzitje te kiezen die je op de bagagedrager monteert. Met de veelal meegeleverde bevestigingsmaterialen is het bevestigen van je fietsstoeltje kinderspel. Montage kost je vaak nog geen 5 minuten, dus geen zorgen!

Bevestiging aan het frame: framebevestiging

Wat nu als je geen bagagedrager achterop je fiets hebt? Geen probleem, jij bent niet de enige! Veel fietsen hebben tegenwoordig geen bagagedrager. Dit zie je bijvoorbeeld bij sportieve fietsen, of design fietsen.

 

Wanneer je geen bagagedrager hebt kies je een fietszitje met framebevestiging. Dit fietsstoeltje bevestig je net zo veilig aan je fiets, direct aan het frame. Je monteert het kinderzitje achter op de fiets dan aan de zadelbuis. Net zo eenvoudig!

Koopadvies

 

Als je een fietsstoeltje wilt gaat kopen voor een baby, dan raden we het je altijd aan om te starten met een voorzitje. Een fietsstoeltje voor is met een jong kind veel leuker en zorgt voor een veel meer ontspannen rit. Je kindje zit veilig tussen jouw armen, je hebt goed zicht op wat er gebeurt en jullie kunnen samen al fietsend de wereld ontdekken. 

Bij een fietsstoeltje voor is een windschermpje aan te raden, maar het kan natuurlijk ook zonder. Fiets je zonder, zorg er dan extra goed voor dat je kind lekker warm is ingepakt want op koude dagen kan je baby het nog een stuk kouder hebben dan jij. In de zomer is dit natuurlijk minder een probleem. 

Wanneer je kind groter wordt (meer dan 15 kilogram) dan wordt het tijd om over te stappen op een achterzitje. Een fietsstoeltje achter is dan eigenlijk de enige optie, want je kindje is te zwaar geworden om op je stuur te dragen. Gelukkig is je kind nu ook zelfstandig genoeg om veilig achterop te zitten, want je kan hem of haar nu natuurlijk niet meer goed zien.

Let er bij een achterzitje op hoe je hem wilt gaan bevestigen. Voor de meeste stadsfietsen en e-bikes heb je een zitje met dragermontage nodig. Heb jij een hele sportieve fiets, zoals bijvoorbeeld een mountainbike, dan heb je geen bagagedrager en heb je dus een fietsstoeltje met framebevestiging nodig.

Welk fietsstoeltje je het beste kan kopen is dus geheel afhankelijk van jouw situatie. Wij hebben de 7 beste voorzitjes en de 7 beste achterzitjes uitgebreid voor je getest. Hieronder zie je onze ervaring in de top 7's. Om het je alvast makkelijk te maken (of moeilijk), eigenlijk zijn alle zitjes uit deze overzichten goed. De één is net wat beter dan de ander, en dit zie je vaak ook meteen terug in de prijs. De keuze is dus vooral afhankelijk van het type (voorzitje of achterzitje) en jouw smaak en persoonlijke voorkeur. Let er bij een achterzitje in ieder geval altijd op dat je de goede bevestiging koopt voor jouw fiets!

Via de links bij de producten kan je de fietsstoeltjes verder bekijken en aanschaffen bij verschillende webshops. Als je via deze links iets koopt, dan ontvangen wij hier mogelijk een commissie voor. Dit kost jou natuurlijk niets extra, maar het draagt wel bij aan het voortbestaan van deze site! Meer informatie

Wanneer kan een baby of kind mee op de fiets?
fietsstoeltje voorop of achterop?
Koopadvies

7. Bobike GO Mini

De GO Mini is het 'budget' model van de Bobike voorzitjes. Hij is vergelijkbaar aan de ONE mini, maar dan net even wat minder tot in de details afgewerkt.

De GO Mini is een prettig kinderzitje, verkrijgbaar in meerdere frisse kleuren. Hij is prima comfortabel voor niet al te lange fietsritjes. De driepuntsgordel kan je gemakkelijk met één hand bedienen.

De voetsteuntjes verstel je gemakkelijk zonder tools in hoogte en het gehele kinderzitje is natuurlijk helemaal waterproof. Je kan je fiets dus zonder problemen met fietszitje en al buiten laten staan.

Gewicht kind: 9-15 kg

Montage: stuurbevestiging

Windscherm: apart verkrijgbaar

Bobike GO mini Fietsstoeltje - Roze.jpg
Voorzitjes top 7
7. Bobike GO Mini

6.  Polisport Bilby Junior

 

De Bilby Junior van Polisport is een echte prijs/kwaliteit knaller. Het is namelijk een van de goedkoopste fietstoeltjes uit deze selectie, en dan zelfs inclusief het windscherm!

De Bilby Junior is dan ook wel even wat minder gestyled dan de overige fietszitjes. Het zitje is traditioneel vormgeven, en net even wat zwaarder dan de rest. 

Toch komt het kinderzitje ook inclusief in hoogte verstelbare voetsteuntjes en een driepuntsgordel. Daarnaast heeft hij ook een beschermende beugel.

Kortom, hecht jij wat minder waarde aan design en wil je een voordelig fietsstoeltje inclusief een windscherm, dan is dit een mooie keus. Hij is trouwens ook verkrijgbaar zonder windscherm; wij raden het wel aan om meteen voor het windscherm erbij te kiezen!

Gewicht kind: 9 - 15 kg

Montage: Stuur

Windscherm: inclusief

Polisport Bilby - Fietsstoeltje Voor + w
6.  Polisport Bilby

4. Bobike ONE Mini​

 

 

De Bobike ONE Mini is het duurdere broertje van de GO mini. Zo heeft deze een lichtgewicht dubbelwandige kuip. Comfortabel!

De zachte zitting is van waterafstotend materiaal en de schouderriempjes hebben extra zachte padding. De driepuntsgordel bieden je makeklijk met één hand dankzij de easy click gesp. 

Verder kan je de voetensteuntjes van de ONE mini makkelijk verstellen zonder dat je hier gereedschap voor nodig hebt. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren!

Gewicht kind: tot 22 kg

Montage: bagagedrager of frame

Windscherm: apart verkrijgbaar

Bobike One Mini Fietsstoeltje Voor - Bah
4. Bobike ONE Mini​

5. Qibbel Air

Qibbel is een harstikke gaaf Nederlands merk. De Qibbel Air is een super licht fietszitje. Zo heb jij minder last van gewicht wat het sturen makkelijker maakt.

Het gave ei-vormige ontwerp heeft een achterzijde van Mesh gaas. Dit is lekker licht en vooral ook lekker ventilerend. Slim!

De Qibbel Air voldoet natuurlijk aan alle veiligheidseisen. Hij is gemakkelijk te installeren en krijgt goede reviews: o.a. voor het praktische gebruik en de kwalitatieve bouw.

Gewicht kind: 9-15 kilogram

Montage: stuurbevestiging

Windscherm: optioneel verkrijgbaar

Qibbel Air Fietsstoeltje Voor - Black.jp
5. Qibbel Air

3. Urban Iki Front

Het voorzitje van het Japans Urban Iki staat net als veel Japans ontwerpen bekend om zijn eenvoud. Deze eenvoud komt tot uiting door een praktisch, zeer eenvoudig lichtgewicht fietsstoeltje wat zeer kwalitatief gebouwd is. Zo kan er ook niets gemakkelijk beschadigen, handig voor in de stad!

De kuip is dun maar comfortabel en zorgt voor en goede ondersteuning. Samen met de 5-puntsveiligheidsgordel  en de verstelbare voetsteuntjes zorgt het voor een veilige rit. 

De Urban Iki is super makkelijk te monteren en heeft een slim systeem om de het stoeltje te verwisselen tussen twee fietsen. Verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren is dit het fietsstoeltje voor de urban fietser!

Gewicht kind: 9 - 15 kg

Montage: bagagedrager of frame

Windscherm: optioneel verkrijgbaar

Urban Iki Front Fietsstoeltje Voor - Chi
3. Urban Iki Front

2. Thule Yepp Mini​

De Thule Yepp Mini is waarschijnlijk het populairste fietstoeltje voor voorop de fiets van dit moment. Het fietszitje is super licht, praktisch, veilig, handig in gebruik en gemakkelijk te monteren. Dat klinkt niet gek, hé?

De kuip is voorzien van ademende gaten, wat zorgt voor een prettige zit op warme zomerdagen. Opvallend aan dit model ten opzichte van de fietsstoeltje buiten de top 3: het handvat midden op het stoeltje. Zo kan jouw kindje zichzelf goed vasthouden, vor een extra veilig gevoel.

De Yepp Mini is verder gemakkelijk te monteren aan je stuur, en komt met een geïntegreerd slot.

Gewicht kind: 9 - 15 kg

Montage: stuur

Windscherm: optioneel verkrijgbaar

Thule Yepp Mini Fietsstoeltje Voor Stuur
2. Thule Yepp Mini

1. Thule Yepp Nexxt Mini

De Thule Yepp Nexxt Mini is de nummer 1 uit deze voorzitjes top 7. Dat komt vooral door het geweldige minimalistische ontwerp en stijlvolle design.

De 5-puntsveiligheidsgordel is in hoogte aan te passen als je kindje groter wordt; wel zo prettig. De gesp van de gordel is zelfs  magnetisch. Een super eenvoudige installatie zorgt voor een hoop gebruikscomfort. 

De kuip is lichtgewicht, schokabsorberend en gemakkelijk te reinigen. De voetensteuntjes zijn eenvoudig te verstellen en het geintegreerde antidiefstal slot zorgt er voor dat de Yepp Nexxt Maxi gewoon op jouw fiets blijft zitten.

Ten slotte heeft de Nexxt Mini een prettige beugel waar je kindje zich aan kan vasthouden tijdens het fietsen.

Gewicht kind: 9 tot 15 kg

Montage: stuur

Windscherm: optioneel verkijgbaar

Thule Yepp Nexxt Mini Fietsstoeltje voor
1. Thule Yepp Nexxt Mini
Moeder en kind met fiets en Urban Iki Rear Fietsstoeltje Achter.jpg

7. Polisport Groovy

 

Polisport is de relatief onbekende naam binnen dit overzicht. Maar wist je dat dit bedrijf gespecialiseerd is in allerlei onderdelen voor fietsen en motoren? Niet gek dan ook dat ze met dit Groovy achterstoeltje een kwalitatief sterk achterzitje op de markt brengen.

De Groovy wordt o.a. gekenmerkt door de 3-punts veiligheidsgordel, geïntegreerde voetbescherming en armleuningen. 

Bevestigen op de bagagedrager gaat eenvoudig met de meegeleverde bevestigingsplaat, tevens geschikt voor e-bikes. Als je geen bagagedrager hebt kies je de optie met framebevestiging.

Gewicht kind: 9-22 kg

Montage: bagagedrager of frame

Polisport Groovy CFS Fietsstoeltje Achte
Achterzitjes top 7
7. Polisport Groovy

5. Bobike Maxi GO

Het Nederlandse Bobike is niet alleen in ons land razend populair. Wist je dat hun fietsstoeltjes in Nederland worden ontworpen en in Europa geproduceerd worden?

 

De Bobike Maxi GO is het nieuwste model uit de collectie. Het is een toevoeging bedoelt voor de internationale markt. De verhoogde kuip zorgt namelijk voor extra geïntegreerde beveiliging, bedoelt voor plaatsen daar waar fietspaden niet zo aanwezig zijn als in ons kikkerlandje.

De Bobike GO heeft een comfortabele dubbelwandige kuip, 3-puntsveiligheidsgordel, verstelbare voetsteuntjes en is verkrijgbaar in 5 frisse pastel kleuren. Bevestigen gaat gemakkelijk aan de bagagedrager of het frame.

Gewicht kind: tot 22 kg

Montage: bagagedrager of frame

Bobike Go Fietsstoeltje Achter BD - Mars
6. Qibbel Air

6. Qibbel Air

 

Nog een gaaf Nederlands merk: Qibbel. De Qibbel Air is een van de twee achterzitjes uit hun assortiment en is met 2,5 kilogram zelfs het lichtste fietsstoeltje van Nederland!

Het gave ei-vormige ontwerp heeft een achterzijde van Mesh gaas. Dit is lekker licht en vooral ook lekker ventilerend. Slim!

De Qibbel Air voldoet natuurlijk aan alle veiligheidseisen. Hij is gemakkelijk te installeren en krijgt goede reviews: o.a. voor het praktische gebruik en de kwalitatieve bouw.

Gewicht kind: tot 22 kg

Montage: bagagedrager of frame

Qibbel Air Fietsstoeltje Achter Bagagedr

1.  Bobike ONE Maxi​

 

De ONE Maxi is het populairste model van Bobike. Alleen al op bol.com krijgt het 4.7/5 sterren van bijna 200 verschillende reviews. Het is dan ook een super fietsstoeltje met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

De ONE maxi heeft net als de GO een dubbelwandige kuip. De kuip is wat lager wat voor meer bewegingsvrijheid voor het kind zorgt. Het stoeltje is comfortabel dankzij de EVA foam zitting en padding van de 3-puntsveiligheidsgordel.

Montage gaat super eenvoudig dankzij het EASY montage systeem. En het fietsstoeltje is ook nog eens verkrijgbaar in veel verschillende stijvolle kleuren - welke kleur vind jij het mooist?

Gewicht kind: tot 22 kg

Montage: bagagedrager of frame

Bobike One Maxi Fietsstoeltje Achter BD
2. Thule Yepp Maxi​

2. Thule Yepp Maxi​

Yepp was een merk van het Nederlandse bedrijf GMG, maar Yepp is overgenomen door Thule. Vandaar dat je het soms met of zonder Thule voor de naam ziet staan. 

De Yepp Maxi is het populairste model, en is vergelijkbaar qua prijs en uitvoering aan de Qibbel Air, Bobike ONE maxi en de Urban Iki. Bijzonder aan de Yepp Maxi is dat de gehele kuip van een zacht materiaal is en dat hij een geïntegreerd slot heeft. Hierdoor kan het stoeltje niet zomaar van de fiets worden afgehaald.

Compleet met 5-punts veiligheidsgordel en gemakkelijk verstelbare voetsteuntjes is dit een erg mooi achterzitje.

Gewicht kind: tot 22 kg

Montage: bagagedrager of frame

Thule Yepp Maxi Easyfit Achterzitje Bru
5. Bobike Maxi GO

4. Urban Iki Rear​

Het achterzitje van het Japanse Urban Iki staat net als veel Japans ontwerpen bekend om zijn eenvoud. Deze eenvoud komt tot uiting door een praktisch, zeer eenvoudig lichtgewicht fietsstoeltje wat zeer kwalitatief gebouwd is. Zo kan er ook niets gemakkelijk beschadigen, handig voor in de stad!

De kuip is dun maar comfortabel en zorgt voor en goede ondersteuning. Samen met de 5-puntsveiligheidsgordel  en de verstelbare voetsteuntjes zorgt het voor een veilige rit. 

De Urban Iki is helemaal compleet met geïntegreerd slot en een slim systeem om de het stoeltje te verwisselen tussen twee fietsen. Verkrijgbaar in verschillende stoere kleuren is dit het fietsstoeltje voor de urban avonturier!

Gewicht kind: tot 22 kg

Montage: bagagedrager of frame

Urban Iki Rear Fietsstoeltje Achter - Ao
4. Urban Iki Rear​

Bobike Exclusive Maxi Plus

Fiets jij samen met je kind meestal buiten de stad en lange afstanden? Misschien is het dan een idee om te zorgen voor wat meer comfort voor je kind. De Bobike Exclusive Maxi Plus is dan een erg mooie optie.

Zo heeft de Exclusive Maxi plus net even wat meer padding, en een grote 5-puntsveiligheidsgordel. Om zonder straatverlichting goed op te vallen is het achterzitje zelfs voorzien van LED verlichting.

De kuip is ook net even wat groter en luxer, wat in de stad wel juist weer vervelend kan zijn en sneller kan beschadigen. Gelukkig komt 'ie inclusief geïntegreerd cijferslot. Montage is eenvoudig dankzij het EASY systeem.

Gewicht kind: tot 22 kg

Montage: bagagedrager of frame

Bobike Exclusive Maxi Plus LED Fietsstoe
Tour fietsstoeltjes

Thule RideAlong​

Het RideAlong achterzitje van Thule bevestig je alleen aan het frame. Maar deze kan je ook gebruiken wanneer je een bagagedrager hebt. En het bijzondere van dit systeem is dat jet het fietsstoeltje super eenvoudig monteert en weer losmaakt. Zo kan je het stoeltje dankzij de snelkoppeling in enkele seconden op een andere fiets monteren.

De duurzame constructie en geïntegreerde hangrepen zorgen voor een stevige en comfortabele rit. En het wordt nog comfortabeler, want je kan de helling van het achterzitje in 5 verschillende standen instellen. Zo kan jouw kindje zelfs een heerlijk dutje doen onderweg.

Gewicht kind: tot 22 kg

Montage: bagagedrager of frame

Thule RideAlong Fietsstoeltje Achter - D

Bobike Exclusive Tour Plus

De Exclusive Tour Plus is het echte tour model van Bobike. Dit achterzitje is echt bedoeld voor de avonturiers die lang en off-road op avontuur gaan. Het is de iets geavanceerdere en nog meer op tour gerichte versie van de Exclusive Maxi Plus.

De grote en comfortabele kuip valt op door de verhoogde zijkanten op gezichtshoogte. Het lichaamomsluitende ontwerp zorgt voor extra veiligheid en is lekker om tegen in slaap te vallen.

Voorzien van alle luxe, zoals 5-punt gordel, veel padding, LED verlichting & verstelbare hoofdsteun!

Gewicht kind: tot 22 kg

Montage: bagagedrager of frame

Bobike Exclusive Tour Maxi Plus LED Fiet

3. Thule Yepp Nexxt Maxi

De Thule Yepp Nexxt Maxi is het duurste achterzitje uit dit overzicht. Dat komt vooral door het handige dagelijkse gebruik, de comfortabele zitting en het geweldige minimalistische ontwerp en stijlvolle design.

De 5-puntsveiligheidsgordel is in hoogte aan te passen als je kindje groter wordt; wel zo prettig. De gesp van de gordel is zelfs  magnetisch. Een super eenvoudige installatie zorgt voor een hoop gebruikscomfort. 

De kuip is lichtgewicht, schokabsorberend en gemakkelijk te reinigen. De voetensteuntjes zijn eenvoudig te verstellen en het geïntegreerde antidiefstal slot zorgt er voor dat de Yepp Nexxt Maxi gewoon op jouw fiets blijft zitten.

Gewicht kind: tot 22 kg

Montage: bagagedrager of frame

Thule Nexxt Maxi Fietsstoeltje BD Achter
1.  Bobike ONE Maxi​

Tour fietsstoeltjes

Fietsstoeltje monteren
3. Thule Yepp Nexxt Maxi
Thule RideAlong​
Bobike Exclusive Maxi Plus
Bobike Exclusive Tour Plus
bottom of page