top of page
  • Zonder knoeien drinken met antilekbekers

  • Babyflesjes voor moedermelk en meer

  • Zelf babyhapjes maken

  • Moedermelk opwarmen met flessenwarmer

  • Fijn voeden met een voedingskussen

Vrolijk kinderservies op een houten tafel - foto van Carrie Allen www.carrieallen.com

Alles voor de voeding van baby's en kinderen

Eten en drinken is bij kinderen vaak dagelijks een enorme uitdaging, zowel voor het kind als voor de ouder. Het is dan ook super fijn dat er veel goede hulpmiddelen zijn  om jouw kindje op een prettige manier voeding te kunnen geven; zoals kinderservies, drinkbekers en slabbetjes.

 

Bij een pasgeboren baby is er zowel de liefde, het gemak én het gedoe van borstvoeding en volstaat daarnaast het gebruik van een babyflesje. Later gaat er gegeten worden in de kinderstoel, en breekt er een nieuwe fase aan. 

 

Juist over die fase willen we je op deze pagina graag voorzien van handige informatie en leuke tips. Zo vind je hieronder links naar de productpagina's van handige producten voor de voeding van baby’s en jonge kinderen!

Dr. Brown's Options+ Anti-colic Standaard babyfles - 250ml - blauw.jpg

Babyfles

Krijg je een baby, dan kan je niet zonder een babyflesje. Met een babyflesje voedt je je baby met moedermelk of kunstvoeding.

Een babyflesje met speen bootst op een natuurlijke wijze de werking van een tepel. Wist je dat er best veel verschil zit tussen deze flesjes, en dat de één beter wordt geaccepteerd door baby's dan anderen?

Babyvoedingmaker​

Babyhapjes kan je natuurlijk zo kopen in de supermarkt of drogisterij. Maar, goedkoop zijn ze zeker niet. Je betaalt al makkelijk meer dan een euro voor een maaltijd. 

Daarom kiezen veel ouders er voor om de hapjes zelf te bereiden met een babyvoedingmaker. Zo kan je goedkoper uit zijn, en je hebt zelf de controle over wat er precies in gaat.

Philips Avent SCF870-20 - Stomer - Blender babyvoedingmaker.jpg

Flessenwarmer

Als je een flesje hebt bereidt met moedermelk of kunstvoeding, dan zijn er verschillende manieren om deze warm te maken. Eén hiervan is door gebruik te maken van een flessenwarmer.

Een flessenwarmer verwarmt de melk gelijkmatig en consistent. Hierdoor is het een hele veilige methode en het is ook nog eens extra prettig voor een baby.

Philips Avent SCF35800 - Flesverwarmer.jpg

Drinkbeker

Een drinkbeker voor baby's noem je ook wel een oefenbeker, trainingsbeker of antilekbeker. Ze zijn zo ontwikkeld dat ze niet lekken tijdens het drinken. En, ze kunnen ook extra goed tegen een stootje.

Je hebt verschillende soorten drinkbekers, zoals 360 sippy cups, rietjesbekers en tuitbekers. Bekijk onze speciale pagina om hier meer over te weten te komen.

Munchkin Miracle 360 graden oefenbeker groen.jpg
Doomoo Softy - Risotto Kaki - Klein Voedingskussen - biologisch katoen - 150cm Kaki Wit.jp

Voedingskussen

Het voeden van je baby is niet altijd even gemakkelijk of prettig. Dit geldt voor zowel het geven van borstvoeding als flesvoeding. Zeker op het begin is het echt even wennen, en als moeder kan het lichamelijk zwaar zijn.

Een super handig hulpmiddel hierbij is een voedingskussen. Deze grote, zachte kussens lijken op een zwangerschapskussen. Ze ondersteuning je lichaam en baby precies daar waar het nodig is, om voor jullie beiden de ervaring prettiger te maken.

bottom of page