top of page
Bébé-jou Babybadje - Wit.jpg

Babybad

Je baby in bad doen is vaak een feestje voor de baby en voor jezelf. Voor een jonge baby is een echt bad nog te gevaarlijk. Start daarom altijd met een babybadje!

Babybadjes zijn er in vele soorten en maten. Welke voor jou geschikt is hangt van je thuissituatie af. En weet jij wat de badtemperatuur voor een baby moet zijn? Dit en meer lees je in onze pagina over babybadjes!

Luiers​

 

Luiers... je bent er blij mee dat ze er zijn, maar het is wel een enorme kostenpost en bron van stank. Omdat er zo wereldwijd zo veel luiers gebruikt worden is er ook super veel aanbod. Van zwemluiers tot wasbare luiers, het is best wat compexer dan dat je zou denken.

Voor iedere baby is er een geschikte maat luier. Om te weten welke voor jouw situatie het beste zijn kijk je snel op onze pagina over luiers. En voor de actuele aanbiedingen kijk je hier!

  • Baby wassen in douche of bad

  • Babykleertjes wassen

  • Babyolie en andere producten

  • Luiers en luiertassen

  • Baby verzorgingsproducten

Baby in wasbak.jpg

Alles voor de baby verzorging

Je baby verzorgen is iedere dag weer een flinke klus. De hoeveelheid verzorging die een baby nodig heeft is dan ook enorm. Je baby wassen, onder de douche of in bad. Luiers verschonen. Maar ook babykleertjes wassen, noem maar op!

 

Babyverzorgingsproducten zijn er in vele soorten en maten. Van baby olie tot luierzalf, van luiertas tot babybadje: het is nog niet zo gemakkelijk om te weten wat je allemaal nodig hebt.

 

Wij hebben voor verschillende producten handige informatie en top 10 beoordelingen opgesteld. Wekelijks komt er weer een productgroep bij. Je baby goed verzorgen wordt zo een stuk gemakkelijker!

Luiertas

Als je met je baby op pad gaat moet je altijd luiers, verzorgingsproducten en eten meenemen. Dit kan natuurlijk is een normale tas. Maar, veel handiger zijn de speciaal ontwikkelde luiertassen.

Luiertassen zijn speciaal gemaakt om je leven een beetje gemakkelijker te maken. Het is dan ook echt geen onnodige luxe. Met speciale mogelijkheden en vakjes zoals geïsoleerde flessenhouders ga je comfortabel op weg. Klik snel op de link om alles te weten te komen over luiertassen!

NanaBeebi Luiertas Rugzak met Verschoonm

Luieremmer

Wist je dat een kindje gemiddeld wel 5.300 wegwerpluiers verbruikt? Bijna niet te geloven toch! Met gemiddeld 5 luiers per dag heb je een flinke bron van stank in huis te pakken. Belangrijk dus dat je deze handig verzamelt en weggooit in een luieremmer.

Een luieremmer zorgt er voor dat de stank van poepluiers in de emmer blijft. Zo kan je de luiers verzamelen en in een keer weg gooien. Dit scheel tripjes naar de vuilnisbak buiten, als je al niet in een appartement woont. Welke luieremmer uit de luieremmer top 10 van 2023 is voor jou het beste?

Korbell luieremmer - mint.jpg
Bébé-jou Aankleedkussen - Hello Little O

Aankleedkussen

Met een aankleedkussen heb je eenvoudig een veilige plek om je baby te verschonen. Er zijn veel verschillende aankleedkussen verkrijgbaar, dus soms kan het lastig zijn er eentje uit te zoeken.

Een aankleedkussen is voorgevormd: de zijkanten van het kussen zijn hoger dan de binnenkant. Dit zorgt er voor dat een baby in een ‘kuil’ ligt en zo niet kan wegrollen. Zodoende zorgt een aankleedkussen voor bescherming tijdens het verschonen. Waar let je op bij de aanschaf? Wij hebben alle informatie over aankleedkussens voor je op een rijtje gezet, met natuurlijk een top 10 selectie.

Pampers Baby-Dry Luiers - Maat 3 (6-10 k
bottom of page