top of page

Advies voor het leukste Paw Patrol speelgoed

Paw Patrol is misschien wel het populairste tv programma en speelgoed voor kleine kinderen van dit moment. Je de schattige en stoere hondjes van Paw Patrol werkelijk overal: op broodtrommels, rugzakjes, knuffels en natuurlijk op TV. Paw Patrol aanzetten op YouTube is gegarandeerd een succes! Maar wie is nou wie van Paw Patrol, waar komt het eigenlijk vandaan en wat zijn de 10 leukste speelgoed artikelen? Wij vertellen het je graag!

 


 

De spannendste avonturen serie voor kinderen

 

De kinderserie Paw Patrol gaat over een jonge jongen genaamd Ryder, die de meest spannende avonturen beleeft met zijn team van 6 reddingshonden. Het team noemen ze Paw Patrol. Ze voeren samen de stoerste missies uit om hun plaatsje aan de kust met de naam Avonturenbaai te beschermen!

 


 

Waar komt Paw Patrol vandaan?

 

Dat Paw Patrol uit het buitenland komt had je vast al geraden. Maar wist je ook dat het van origine een Canadese TV-serie is? Het is een productie van o.a. Nickelodeon en werd in 2013 voor het eerst uitgezonden op de Canadese televisie.

Jongetje speelt met Ryder paw patrol speelgoed aan tafel.jpg

Zo veel Paw Patrols... wie is wie?

 

Iedere Pup uit het Paw patrol team heeft een eigen specialiteit. Zo is de ene pup een brandweerman, de ander politieagent en weer een andere is piloot. Het kan best lastig zijn om te onthouden wie wie is, dus hebben we het team even op een rijtje gezet voor je:

 

 • Ryder

  • Rider is de tien-jarige jongen die de leider is van het team van reddingshonden.

 • Chase

  • Chase is een Duitse herder en is politieagent en spion.

 • Marshall

  • Marshall is een dalmatier en is brandweerman en arts.

 • Skye

  • Skye is een cocker spaniel en kan vliegen.

 • Rocky

  • Rocky is een vuilnisbakkenras die de handyman is die alles weet van recyclen.

 • Rubble

  • Rubble is een bulldog die dienst doet als bouwvakker.

 • Zuma

  • Zuma is een bruine labrador die de strandwacht van het team is.


 

Gratis kleurplaat van Paw Patrol downloaden?

 

Ben je op zoek naar een leuke kleurplaat die je gratis kan downloaden om thuis uit te printen? Goed idee! Je vindt hele leuke kleurplaten van Paw Patrol bij topkleurplaat.nl.

Profielfoto Daan.JPG

Geschreven door:

Daan

Een babyspullen kenner en liefhebber. Ik beoordeel allerlei babyspullen om jou te helpen bij het maken van je keuze. Zo vind je op deze pagina leuke tips voor Paw Patrol speelgoed. Veel plezier!

Direct naar de aanbiedingen?

10. TY Paw Patrol knuffels

De knuffels van TY herken je meteen aan de grote ogen. Dit zijn dan ook hele schattige knuffels van Paw Patrol van TY met de lieve grote ogen.

Van alle bekende Paw Patrol personages is er een te gekke knuffel verkijgbaar; bijvoorbeeld van Chase, Marshall, Skye, Zuma, Tracker, Everest, Rocky, Rubble...

De knuffels zijn zo'n 15 centimeter hoog en zijn heerlijk zacht!

TY Paw Patrol Chase Knuffel 15cm.jpg

9. Paw Patrol Slaap lekker pups verhaaltjes

Hoe lekker is het om voor het slapengaan nog een spannend verhaaltje te horen van mama of papa. Dit verhaaltjesboek is daar bij uitstek geschikt voor!

Het Slaap lekker pups verhaaltjesboek bestaat uit 6 ontzettend spannende Paw Patrol verhaaltjes. Het is een mooi hardcover boekje van wel 160 pagina's.

Met mooie tekeningen, een echt mooie hardcover en toffe verhaaltjes is dit een geweldig verhaaltjesboek voor een normale prijs.

Paw Patrol - boek - Slaap lekker, pups.j

8. Paw Patrol figuren set

Spelen met je favoriete Paw Patrol held in het klein is natuurlijk altijd leuk. Met deze set bestaande uit 3 verschillende personages kan je thuis de grootste avonturen gaan beleven. 

Deze set bestaat uit Marshall, Rubble en Skye, maar je kan ook een set kiezen met andere personages. De prijs is dan vreemd genoeg wel hoger.

De poppetjes zijn van goede kwaliteit en compleet met Paw Patrol Badges. Verschillende dingetjes, zoals de rugzak, kunnen uitklappen. Geen batterijen nodig!

PAW Patrol Figuren Set 3 Pack Marshall,

7. Mondo Paw Patrol rolschaatsen

Voor de wat grotere kindjes zijn dit hele toffe Paw Patrol rolschaatsen van Mondo. Naast dat het leuk is om op rolschaatsen te spelen, is het ook een goede manier om coördinatie en balans te trainen.

De Paw Patrol rolschaatsen zijn echt voor de beginners, kindjes vanaf 3 jaar ongeveer. Compleet met teenstoppers, verstelbare banden en gemaakt van dik kunstof.

Het kindje gaat er met zijn schoenen aan in. Hierdoor zit het meteen lekker stevig.  Geschikt voor schoenmaatjes 22-29!

Mondo Rolschaatsen Paw Patrol maat 22-29

6. Paw Patrol Lookout uitkijktoren speelset

 

De Paw Patrol uitkijktoren in Avonturenbaai - wie kent hem niet?  Het is dan ook harstikke leuk om te kunnen spelen met de uitkijktoren uit de serie. Speel zelf de avonturen na!

Deze uitkijktoren komt helemaal compleet met Chase poppetje en Chase zijn politieauto. De uitkijktoren heeft een echt werkende lift, geeft licht en maakt geluid. En nadat Chase met de lift omhoog is gegaan kan hij weer met de glijbaan omlaag!

Geen uitkijktoren is natuurlijk compleet zonder verrekijker. Bovenop deze te gekke uitkijktoren zit dan ook een echte periscoop waar je door heen kan kijken!

Paw Patrol Look-Out-speelset, -voertuig
De spannendste avonturen serie voor kinderen
Waar komt Paw Patrol eigenlijk vandaan?
10. Knuffels
9. Verhaaltjesboek
8. figuren set
7. rolschaatsen
6. lookout uitkijktoren
Paw Patrol: wie is wie?
Gratis kleurplaat van Paw Patrol downloaden?
De Paw Patrol speelgoed top 10 van 2021

5. Injusa Paw Patrol loopmotor

Wat is dit een geweldig stoere Paw Patrol loopmotor van Injusa.  Het is een stevige, kunstoffen loopmotor geschikt voor kindjes vanaf 1,5 jaar oud. 

De zithoogte is zo'n 29 centimeter en bovenop de loopmotor zit een handig draaghandvat. Pas wel op met mooie houten vloeren, hier kan het krasjes op achter laten.

Overall zijn de reviews ontzettend enthousiast. Zo vind men de Paw Patrol loopmotor lekker stabiel door de brede banden, super versierd met de stoere stickers en hebben kindjes er heel veel plezier mee. Crossen maar! Trouwens, in onze loopfiets top 10 vind je nog veel meer leuke loopfietsjes.

Injusa Paw Patrol loopmotor.jpg

4. VTech Paw Patrol Marshall Letterpret

 

VTech maakt erg leuk elektronisch educatief speelgoed wat op veel manieren bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Zo valt er  met deze VTech Paw Patrol Marshall letterpret ook een hoop te leren en tegelijkertijd een hoop plezier mee te beleven.

Op de koekjes van Marshall staan letters. Als je Marshall een koekje geeft, dan leest hij voor welke letter er op staat. Zo zijn er zijn vier programma's om te spelen en leren: letters leren, zoeken en vinden, liedjes en deuntjes en kleuren leren. Marshall bevestigt of je het goed of fout hebt gedaan.

 

Marshall kan ook praten, met zijn ogen knipperen, met zijn oren bewegen en muziek spelen. De stem van de puppy is de originele stem van Marshall. De reviews zijn erg enthousiast!

VTech Preschool PAW Patrol Marshall Lett

3. Paw Patrol - Paw Patroller speelset

 

Zelf thuis spelen met de echte Paw Patroller is voor veel kindjes een droom die uit komt. Deze versie van de Paw Patroller is echt te gek.

Als je bovenop de Paw Patroller aan de PAW knop draait komen  de 6 verschillende voertuigen van het Paw Patrol team tevoorschijn. Compleet met licht- en geluidseffecten kan je de meest geweldige avonturen beleven.

De vele recensies over de Paw Patroller zijn met 4,5 uit 5 sterren dan ook laaiend enthousiast. Let er wel op dat de basis versie geleverd wordt met alleen Ryder en zijn quad. De overige 5 wagentjes en poppetjes kan je er los bij kopen.

Met zo'n 70x30 centimeter krijg je echt een levensgroot voertuig. Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar!

PAW Patrol PAW Patroller Speelset met Vo

2. Paw Patrol 5-in-1 Ultimate Cruiser Chase

 

Dit is ook een heel gaaf voertuig van Paw Patrol om thuis lekker mee te spelen: de 5-in-1 Ultimate Cruiser van Chase. Met 70 x 20 centimeter grootte is hij voor kindjes zelfs bijna levensgroot. Te gek!

Natuurlijk heeft de Ultimate Cruiser werkende zwaailichten en sirenes. Maar naast een poppetje van Chase zit er ook nog een auto, twee motoren, een boot en een helicopter in!

Genomindeerd voor speelgoed van het jaar 2020. Er zitten allerlei knopjes op waardoor vanalles gebeurt, en heeft zelfs 3 raketten :)

PAW Patrol, 5-in-1 Ultimate Cruiser van

1. Paw Patrol uitkijktoren Mighty Pups super PAW

 

De uitkijktoren van de avonturenbaai is voor veel kindjes het meest gewilde speelgoed van Paw Patrol. De uitkijktoren op de 6e plaats is een mooi budget model, maar deze Mighty Pups Super PAW uitkijktoren is echt een klasse apart. 

Deze Paw Patrol uitkijktoren is met 60 centimeter hoogte namelijk levensgroot. De verschillende functies van de toren zijn bijna te veel om op te noemen. 

Zo heeft de uitkijktoren een werkende lift, een echte periscoop, intereactieve missies en zelfs een echte zipline! Hij wordt geleverd met een Chase-figuurtje en een Mighty Pups voertuig. De overige Paw Patrollers kan zijn los verkrijgbaar.

PAW Patrol, Mighty Pups Super PAWs Speel
5. loopmotor
4. Vtech
3. Paw Patroller
2. cruiser chase
1. uitkijktoren paw patrol

De Paw Patrol speelgoed top 10!

Hoe leuk is het wel niet voor een kind om de spelen met zijn favoriete helden uit de Paw Patrol serie waar hij of zij waarschijnlijk vaak naar kijkt? Precies! Er is heel veel speelgoed van Paw Patrol verkrijgbaar, waardoor het af en toe lastig kan zijn om iets leuks uit te zoeken. Daarom hebben wij de tien leukste speelgoed artikelen van Paw Patrol van dit moment hieronder voor je op een rijtje gezet!

Via de links bij de producten kan je de artikelen verder bekijken en aanschaffen bij verschillende webshops. Als je via deze links iets koopt, dan ontvangen wij hier mogelijk een commissie voor. Dit kost jou natuurlijk niets extra, maar het draagt wel bij aan het voortbestaan van deze site! Meer informatie

Paw patrol speelgoed figuurtjes naast elkaar op een houten tafel.jpg
bottom of page