top of page
  • Foto van schrijverSandra

Koeka dekens: onze 3 favorieten

Op zoek naar een leuk dekentje voor jouw baby? Bij Koeka vind je mooie, kwalitatieve dekens, zoals wiegdekens en ledikantdekens. Wij zijn altijd erg enthousiast over dit merk, en delen in deze blogpost graag met jou tips voor 3x onze favoriete koeka dekens.


Over Koeka

.

De kans is groot dat jij al eens over Koeka gehoord hebt of dat je baby producten van ze in huis hebt. Ken je Koeka nog niet? Koeka is een tof Nederlands baby merk, voornamelijk gespecialiseerd in producten van textiel. Het merk bestaat al sinds 1998!


Eigenlijk hebben ze voor iedere toepassing wel leuke baby producten. Zo hebben ze spullen voor het slapen, de verzorging, voor onderweg en voor thuis. Ze hebben dus veel meer dan alleen leuke dekentjes! Zo kan je bij Koeka terecht ook terecht voor o.a. slaapzakken, badjassen, voetenzakken en boxkleden. Hier bekijk je hun inspiration magazine a.k.a. lookbook van de herfst / winter 2021.


Koeka wiegdekens & ledikantdekens: onze 3 favorieten


In principe zijn alle Koeka dekens verkrijgbaar in een wiegdeken en een ledikantdeken formaat. Sommige dekens zijn daarnaast zelfs nog verkrijgbaar in een eenpersoonsdeken formaat. Hieronder vind je onze drie favorieten:


Koeka Oslo deken

Het Oslo deken is inmiddels een bekende classic va het merk gemaakt van wafel en teddy fleece stof. De voering is van het lekkere zachte teddy fleece materiaal en de buitenkant is van stof in wafel reliëf. Wafelproducten zijn inmiddels vrij retro te noemen en komen oorspronkelijk uit de jaren 70. Het is een lekker dik wieg- of ledikant dekentje voor in de winter met een TOG waarde van 3.0.





Koeka flanel Vik deken

Het Vik deken van Koeka is een ontzettend lekker flannellen dekentje en is onze persoonlijke favoriet. Het rib patroon over de breedte geeft hem kwalitatieve, knusse uitstraling. Echt een dekentje waar je zelf ook wel onder zou willen liggen. De voering is van flanel en de rib buitenzijde is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Met een TOG waarde van 1.0 is dit een lekker dekentje voor in de warme maanden, zoals de zomer.





Koeka Elba deken

Het Elba deken is een nieuw dekentje van Koeka. Het dekentje heeft een stijlvol randje van lace stof, oftewel kant. Dit kanten randje geeft het dekentje een bijzondere uitstraling. Het is een ongevoerd dekentje met een TOG waarde van 0.8. Dit maakt het Elba deken geschikt voor de echt warme dagen en avonden.




0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page