top of page
  • Foto van schrijverDaan

Getest: de Rockit Baby Rocker!

Als je met de Rockit Baby Rocker op pad bent krijg je vaak van allerlei vreemden de leukste reacties en blikken. Ze zien je even bezig met het bevestigen van de rocker aan de kinderwagen, en daarna begint deze zachtjes te wiebelen. Heel vaak krijgen wij dan meteen vragen zoals "wat is dat voor handig apparaat" is en "waar koop je dit". Dat is ook meteen het leuke van dit product: voor veel mensen is het een totaal onbekend apparaat terwijl het juist zo'n fantastische uitvinding is! Daarom leggen wij je in deze blog post graag uit hoe 'ie werkt met onze Rockit Baby Rocker review.Wat is een Rockit baby rocker?

Een baby rocker is een apparaatje wat er voor zorgt dat jouw kinderwagen uit zich zelf een beetje gaat schommelen. Zoals je waarschijnlijk weet vinden baby's het heerlijk om in een bewegende kinderwagen in slaap te vallen. Het doet ze namelijk denken aan die tijd in de buik, wat tot voor kort nog hun wereld was. Daarom gaan veel ouders met een huilende baby die niet wil slapen zo'n schommelde beweging nabootsen. Bijvoorbeeld door een rondje te lopen met de kinderwagen of zelfs een rondje te rijden met de auto. De rocker zorgt er voor dat dit niet meer nodig is!


Hoe werkt de Rockit Baby Rocker?

De Rockit baby rocker werkt heel simpel. Je bevestigd hem met een soort tiewrap aan de duwstang van je kinderwagen. Dan druk je op de knop en de rocker begint te bewegen. Je kan de intensiteit vervolgens simpel instellen met de draaiknop. Zo kan je de Rockit heel zachtjes of vrij stevig laten schommelen.


Onze tip is om de Rockit helemaal aan het uiteinde van de duwstang te bevestigen. Zo creëer je dankzij het hefboomeffect de beste schommelbeweging.


Heeft de Rockit Baby Rocker ook nadelen?

Laten we voorop stellen dat wij na de Rockit nu zo'n twee maanden gebruikt te hebben ontzettend enthousiast zijn over dit handige apparaatje. Maar één ding is ontzettend irritant, en dat is het loskrijgen van de bevestiging. De tie wrap doet namelijk pijn aan je vingers om los te maken! Misschien doen wij iets verkeerd? Laat het ons weten via de reacties!


Rockit baby rocker kopen?

Dat kan! De Rockit kost €49,95 en je vindt hem o.a. bij:De rockit kan trouwens een erg leuk en origineel kraamcadeau zijn!

Rockit baby rocker op onze Easywalker harvey 3 kinderwagen1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Guest
Apr 01, 2022


Like
bottom of page