top of page
  • Foto van schrijverDaan

Dit zijn ze: de 10 beste kinderwagens van 2022!

Bijgewerkt op: 23 sep. 2022

Het nieuwe jaar gaat bijna beginnen, en onze testresultaten zijn inmiddels binnen. Wij hebben de beste kinderwagens van dit moment weer uitgebreid voor jou getest. Dat betekent vele uren onderzoek naar de goede én slechte eigenschappen van premium wandelwagens. Met gepaste trots presenteren we je hierbij de top 10 beste kinderwagens van 2022!Ons onderzoek


We hebben de tien beste kinderwagens van 2022 voor jou getest op de volgende onderdelen:


  1. Mobiliteit

  2. Gemak

  3. Rijeigenschappen

  4. Opbergruimte

  5. Comfort

Hierbij hebben we onszelf verschillende vragen gesteld, zoals: 1) wat is het gewicht van de kinderwagen en kan je hem goed compact in een auto tillen? 2) hoe makkelijk is de kinderwagen in te klappen? 3) hoe rijdt de kinderwagen op onverharde paadjes? 4) hoeveel kilogram aan boodschappen past er in de boodschappenmand? en 5) hoe dik is het matrasje van de reiswieg?


We hebben ook gekeken naar de prijs - kwaliteit verhouding. Welke kinderwagen heeft het meeste te bieden in verhouding tot de prijs?

De resultaten


Jawel, dit zijn ze dan! De top 10 beste kinderwagen van 2022:Je kan op de kinderwagen klikken om er meer over te weten te komen bij Babypark of Bugaboo. Benieuwd naar onze reviews en de uitgebreide testresultaten? Die vind je hier.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page