top of page
  • Foto van schrijverDyantha

De Negenmaandenbeurs komt er weer aan!

Van 14 t/m 17 februari 2024 kun je weer heerlijk shoppen, genieten en van alles proberen tijdens de Negenmaandenbeurs. De baby-en zwangerschapsbeurs die je als (aanstaande) ouder niet mag missen!
Foto negenmaandenbeurs 2023 druk met veel bezoekers


Wanneer is de Negenmaandenbeurs?

De Negenmaandenbeurs is van woensdag 14 t/m zaterdag 17 februari 2024. Op woensdag zijn ze open van 11:00 - 18:00 uur. en op zaterdag van 10:00 - 18:00 uur. Op donderdag en vrijdag van 11:00 - 21:00 uur.


Wat is er te doen?

Op de Negenmaandenbeurs vind je diverse experts die hun kennis en ervaring graag met je delen. Of het nu gaat om voeding, verzorging, slaapadvies of andere aspecten van het ouderschap. Het is ook de ideale plek om een dagje lekker te shoppen. Je vindt er ruim 350 merken met trendy items voor je baby, peuter en voor jezelf.


Locatie

De Negenmaandenbeurs vindt plaats in RAI Amsterdam. De ingang van de Negenmaandenbeurs is bij Entree C. De ingangen zijn te vinden via de algemene RAI plattegrond. Het adres van de RAI is Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam. Bekijk via onderstaande link hoe je met de auto of het OV bij de RAI komt.


Tickets

Tickets voor de Negenmaandenbeurs zijn nu verkrijgbaar vanaf 9 euro. Je vindt ze hier op de website van de Negenmaandenbeurs.


Tip van ons: als je op zoek bent naar een kaartje voor in de avond op donderdag 15 of vrijdag 16 februari, dan kan je die gratis scoren via de actie van babypark.


Wij wensen je veel plezier, en misschien komen we elkaar tegen op de beurs! Leuk!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page