top of page
 • Foto van schrijverSandra

De beste Black Friday baby deals!

Bijgewerkt op: 29 nov. 2021

Het zal je vast niet zijn ontgaan, Black Friday komt er weer aan! Dit uit Amerika overgewaaide mega-shoppen-met-korting-event staat dit jaar gepland op vrijdag 26 november. Dit geeft jou de kans om mooie babyspullen te kopen met flinke kortingen. Hoe is black Friday eigenlijk ontstaan, en waar scoor jij straks de beste deals? Dat lees je in deze blogpost!


Hoe is Black Friday ontstaan?

Black Friday vindt altijd plaats op de dag na Thanksgiving Day. Thanksgiving is een nationale feestdag in de Verenigde Staten en Canada, waarop ze dankbaar zijn voor de goede dingen die ze hebben in het leven. Thanksgiving is altijd op een donderdag, en de vrijdag erna zijn de meeste Amerikanen vrij. Deze dag gebruiken ze al startschot voor het kopen van de kerstcadeaus.


Omdat zo veel Amerikanen ieder jaar weer op hetzelfde moment massaal gaan shoppen, proberen winkeliers ze natuurlijk weer massaal te lokken met goede aanbiedingen. Op deze manier is Black Friday ontstaan. Het aanbod en de kortingen worden namelijk ieder jaar groter en beter. Na Black Friday is er nog een speciale dag ontstaan: Cyber Monday. Dit is eigenlijk het antwoord op Black Friday van alle online webshops met weer een dag vol goede kortingen.


Ook in Nederland is dit niet onopgemerkt gebleven, en langzaam is het hier ook een ding geworden. Sinds enkele jaren is het ook in ons land echt groot geworden, en kan je er bijna niet meer omheen. Misschien wordt je er soms juist ook een beetje moe van, maar het biedt wel mooie kansen als je op zoek bent naar nieuwe spullen voor een mooie prijs. En gelukkig voor jou zijn er ook op het gebied van babyspullen hele mooie deals te scoren!Waar scoor ik de beste Black Friday deals voor babyspullen?


Als je op zoek bent naar nieuwe babyspullen, dan is Black Friday een mooie kans voor je met de beste baby deals. Op vrijdag 26 november 2021 kan jij bijvoorbeeld een nieuw autostoeltje, kinderwagen of borstkolf scoren tegen een flinke korting. Maar ook in de dagen hieraan voorafgaand zijn er vaak al veel goede afgeprijsde babyproducten te vinden. Veel winkeliers beginnen namelijk al eerder met de Black Friday deals en wachten dus niet alleen tot vrijdag.


 

Black Friday baby deals bij bol.com


Bol.com heeft een week lang tot aan Black Friday iedere dag super goed aanbiedingen. Vorig jaar hadden ze iedere dag speciale aanbiedingen voor één categorie. De planning van dit jaar is nog niet bekend, maar vorig jaar zag het er zo uit:


 • Vrijdag 22/11 Dagelijkse Verzorging

 • Zaterdag 23/11 Baby & Kind

 • Zondag 24/11 Beauty& Lifestyle

 • Maandag 25/11 Spellen & Entertainment

 • Dinsdag 26/11 Huis & Klussen

 • Woensdag 27/11 Speelgoed

 • Donderdag 28/11 Keuken & Wonen

 • Vrijdag 29/11 Elektronica


Let dus goed op de aankondiging voor Baby & Kind! Zodra we weten wanneer dit is laten we het natuurlijk op onze site weten.


Update: dit jaar doen ze het anders en heb je de hele week deals op babyspullen! Er zijn Black Friday kortingen bij bol.com tot en met Cyber Weekend, oftewel maandag 29 november: 

Black Friday baby deals bij amazon.nl


Natuurlijk vind je ook bij amazon.nl super veel aantrekkelijke baby Black Friday deals. Amazon heeft op dit moment voorafgaand aan de grote dag zelfs al 10 dagen lang Early Black Friday aanbiedingen; namelijk van 8 t/m 18 november. En de week van Black Friday gaat het gewoon door, met Black Friday Deals van 19 t/m 29 november!


Hier vind je de afgeprijsde baby artikelen: 

Black Friday deals bij Bugaboo


Ook bij Bugaboo komen er Black Friday deals. Ze houden nog helemaal geheim wat dit gaat worden, dus wij zijn erg benieuwd. Vorig jaar waren er namelijk kortingen tot wel 40%! Zodra deals bekend zijn laten we je dat weten op deze pagina.


Update 18-11-2021: de Black Friday Deals bij Bugaboo zijn gestart! Voer de code BF2021 in bij het afrekenen voor:


 • Bugaboo Fox 2: 25% korting

 • Bugaboo Donkey 3: 10% korting

 • Bugaboo Ant: 10% korting

 • Bugaboo Cameleon 3 Plus: 30% korting

 • Bugaboo accessoires: tot 20% korting

Deze aanbiedingen zijn geldig tot maandag 29-11 om middernacht.
 

Als er meer bekend is over de baby Black Friday deals, dan passen we dat op deze pagina voor je aan!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarii


bottom of page