top of page
 • Foto van schrijverDaan

Black Friday 2022: dit zijn de beste baby deals!

Het is weer zo ver... Black Friday komt er weer aan! Normaal gesproken betekent dit één dag met geweldige aanbiedingen, maar dit jaar pakken veel bedrijven het anders aan. Ze starten namelijk al een week voor de berucht vrijdag met de mega aanbiedingen! Dit geeft jou de kans om allerlei leuke babyspullen te scoren met flinke kortingen. Zo bieden veel winkels nu 11 dagen lang Black Friday acties aan; van een week voor Black Friday op 25 november tot en met cyber monday. Ja je leest het goed: kortingen van 18 tot en met 28 november!Waar komt Black Friday eigenlijk vandaan?

Black Friday vindt altijd plaats op de dag na Thanksgiving Day. Thanksgiving is een nationale feestdag in de Verenigde Staten en Canada, waarop ze dankbaar zijn voor de goede dingen die ze hebben in het leven. Thanksgiving is altijd op een donderdag, en de vrijdag erna zijn de meeste Amerikanen vrij. Deze dag gebruiken ze al startschot voor het kopen van de kerstcadeaus.


Omdat zo veel Amerikanen ieder jaar weer op hetzelfde moment massaal gaan shoppen, proberen winkeliers ze natuurlijk weer massaal te lokken met goede aanbiedingen. Op deze manier is Black Friday ontstaan. Het aanbod en de kortingen worden namelijk ieder jaar groter en beter. Na Black Friday is er nog een speciale dag ontstaan: Cyber Monday. Dit is eigenlijk het antwoord op Black Friday van alle online webshops met weer een dag vol goede kortingen.


Ook in Nederland is dit niet onopgemerkt gebleven, en langzaam is het hier ook een ding geworden. Sinds enkele jaren is het ook in ons land echt groot geworden, en kan je er bijna niet meer omheen. Misschien wordt je er soms juist ook een beetje moe van, maar het biedt wel mooie kansen als je op zoek bent naar nieuwe spullen voor een mooie prijs. En gelukkig voor jou zijn er ook op het gebied van babyspullen hele mooie deals te scoren!


Dit jaar zijn er bij héél veel winkels nu dus 11 dagen lang aanbiedingen - van 18 tot en met 28 november!Waar zijn de beste aanbiedingen voor babyspullen?


Eigenlijk doet zo'n beetje iedere winkel wel mee aan de aanbiedingen van Black Friday. Sommige niet, omdat ze dit niet duurzaam vinden en dus niet goed voor onze wereld. Op zich een terecht punt, maar wat ons betreft geldt dat heel het jaar: koop alleen spullen die je écht nodig hebt en kies voor kwaliteit zodat dit lang of zelfs generaties meegaat. Hieronder hebben wij de acties van onze grotere partners voor je op een rijtje gezet:Black Friday 2022 kortingen bij bol.com


 • Tot 30% korting op baby items voor in huis.

 • Tot 50% korting op kinderkleding en schoenen.

 • Tot 25% korting op items voor onderweg.

 • Tot 30% korting op babyvoeding- en accessoires.

 • Tot 50% korting op babyverzorging.

 • Tot 25% korting op Jollein.

 • Superveel korting op speelgoed.
Black Friday 2022 acties bij amazon.nl


Ook bij amazon zijn er natuurlijk mega veel acties deze periode, van 18 november tot 28 november. Ze werken niet met vaste afprijzingen per productgroep, maar hebben verschillende acties op losse items.Black Friday 2022 deals bij Bugaboo


Yes, ook Bugaboo heeft black friday deals! Dit zijn de belangrijkste:


 • 35% korting op de Cameleon kinderwagen

 • 25% korting op de Fox 3 kinderwagen

 • 20% korting op de Bee 6 Urban kinderwagen
Black Friday 2022 deals bij Babypark


Bij babypark doen ze nog een beetje geheimzinnig over hun acties. Dit zijn ze namelijk op dit moment, maar we verwachten dat er nog betere aanbiedingen komen:


 • 20% korting op de Joolz Day+ kinderwagen.

 • 25% korting op de Bugaboo Fox 3 kinderwagen.

 • 20% korting op al het speelgoed van Little Dutch.

Sale bordjes aanbiedingen rood artistiek

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page