top of page
  • Foto van schrijverDyantha

Wat zijn de populairste gender reveal ballonnen?

Een gender reveal party is een super leuke en hele speciale manier om het geslacht van je aanstaande kleintje te onthullen aan vrienden en familie. Je kan het geslacht op de meest (te) gekke manieren bekendmaken, zoals een gekleurde binnenkant van de taart, blauwe of roze fakkels of overvliegende vliegtuigen met roze of blauwe rook. Wij vinden het altijd een hele leuke en toegankelijke manier met een gender reveal ballon. Hoe werken die, en welke gender reveal ballonnen zijn op dit moment populair? Dat lees je in deze blog!Nederlands stel in het park viert gender reveal party met ballonnen
Groot, groter, grootst?

De grootte van de gender reveal ballon is erg belangrijk in het creëren van een speciaal effect. Op dit moment zijn mega gender reveal ballonnen erg populair. Met indrukwekkende afmetingen van wel 90+ cm! Deze grote ballon is vaak bedrukt met de populaire tekst “boy or girl” maar als je al een dochter of zoon hebt, kan je ook kiezen voor teksten als “little sister or little brother”. De grote gender reveal ballon zorgt ervoor dat de onthulling van het geslacht van jullie kindje een spectaculaire ervaring wordt, die ook voor de kleine portemonne toegankelijk is.


Kies altijd voor helium

Op dit moment is het erg populair om de gender reveal ballon op te blazen met helium. Door helium gaat de ballon natuurlijk zweven. Vergeet hem dan ook niet aan een goed gewichtje vast te maken, want het is natuurlijk knap lullig als jouw ballon er al voor de ontknoping vandoor gaat. En, wanneer het moment van de onthulling dan echt daar is en je de ballon doorprikt zal de confetti zich snel door de lucht verspreiden, wat voor een magisch moment zorgt dat je niet meer zult vergeten. Pas wel op met geintjes met grappige stemmetjes, helium is niet altijd onschuldig!


Voeg extra verassingsballonnen toe

Wil je je gender reveal party naar een nog hoger niveau tillen? Voeg dan (veel) extra ballonnen toe zoals confetti ballonnen, blauwe ballonnen of roze ballonnen. Kies voor ballonnen met teksten zoals “baby boy” of potentiële namen om je gender reveal party extra speciaal te maken. En probeer deze ballonnen met elkaar te mengen zodat je ballon decoraties er professioneel uitzien - dat zal je gasten zeker betoveren. Het is op deze manier leuk om voor een beetje verwarring te zorgen. Bijvoorbeeld om de spanning nog meer op te bouwen door eerst een aantal neutrale ballonen te laten knappen. Laat je gasten om de beurt een ballon kiezen alsof ze meedoen aan miljoenenjacht. Zo wordt het moment van de ontknoping nog meer een ontlading waardoor men jouw gender reveal party niet snel zal vergeten! 


Check bol.com of amazon voor nog meer leuke gender reveal ballonen!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page