top of page
  • Foto van schrijverDaan

Petit Chateau laat zien hoe je een kinderkamer NIET moet inrichten...

Je hebt vast al het een en ander gehoord over het nieuwe programma van twee van de Meilandjes, Petit Chateau. In Petit Chateau gaan Montana en Maxime Meiland zelf aan de slag om de leukste babykamertjes vorm te geven. Super leuk idee, want ze helpen in dit klusprogramma jonge ouders die zelf niet de financiële middelen hebben om een goede babykamer in te richten. Maar of dit de Meilandjes nou wel goed lukt...


Bekijk maar eens het bovenstaande fragment uit de serie. In deze aflevering hebben ze een babykamertje gemaakt voor een pasgeboren baby, en een kinderkamer voor het oudere broertje. De Meilandjes zijn zo creatief geweest om zelf een kinderbedje te klussen van een aantal takken en wat planken hout.


Dit zelf in elkaar geknutselde kinderbedje - of, hoogslaper zelfs - is wat ons betreft LEVENSGEVAARLIJK. Los van het ontbreken van een lattenbodem en ventilatie aan de onderzijde, is het gebruik van wilde takken echt niet oké. Naast de kans op splinters kan een kindje gemakkelijk klem komen te zitten met bijvoorbeeld het hoofdje.


Wil je weten hoe je wel op een goede, veilige en mooie manier een baby- of kinderkamer inricht? Kijk dan op babykamer of kinderkamer pagina!



0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page