top of page
  • Foto van schrijverDaan

Nieuw: de Bugaboo Fox 3! Dit is er verbeterd...

Bijgewerkt op: 6 dec. 2021

Bugaboo heeft onlangs alweer hun derde model gelanceerd van de iconische Bugaboo Fox. De Fox staat al een tijdje bekend als de ultieme all-terrain kinderwagen. Zo vind je de Fox 2 al bovenaan in het lijstje van onze kinderwagen top 10. De Fox 3 is volgens Bugaboo zelf de meest comfortabele en veelzijdige kinderwagen die ze ooit gemaakt hebben. Ook zo nieuwsgierig naar wat er allemaal nog verder verbeterd is aan de Fox? Wij hebben het voor je uitgezocht!
Bugaboo Fox 3 vs. Fox 2


Super tof weer zo'n nieuw model, maar wat is er nou allemaal écht verbeterd of veranderd? Eerlijk gezegd is wordt dit ons namelijk niet meteen duidelijk, zelfs niet na het best uitgebreid bestuderen van de website van Bugaboo. Gelukkig voor jou zijn wij er dan ook echt even voor gaan zitten om beide kinderwagens goed te vergelijken. Dit is er allemaal nieuw aan de Bugaboo Fox 3:


Breezy wieg

De wieg is verbeterd, en heeft nu een speciaal ventilatiesysteem. Dit systeem helpt bij het reguleren van de lichaamstemperatuur van baby's. Wanneer het warm is, klap je de zijkant omhoog en worden de Breezy panelen zichtbaar. Deze panelen van gaas zien er leuk uit en zijn wat ons betreft een mooie aanpassing. Leuk detail is namelijk ook dat jouw kleintje hier ook een beetje door naar buiten kan kijken terwijl hij in de wieg ligt. Goed voor het prikkelen van de zintuigen!


Luchtdoorlatend matras

Niet alleen de zijkant van de wieg is verbeterd, ook het matrasje is onder handen genomen. Het matras is nu voorzien van geavanceerd 3D gaas, waardoor het beter kan ademen. Dit helpt weer het reguleren van de lichaamstemperatuur van de baby. Zo moet het voor nog meer comfort zorgen.


Vijfpuntsgordel met snelsluiting

Een soepel werkende vijfpuntsgordel vinden wij altijd enorm van belang. Goed om te horen dus dat Bugaboo de gordel van de Fox 3 verder verbeterd heeft. Deze heeft nu een verbeterde snelsluiting en hij is nóg zachter.


Geborduurde logo's

Geen mega verschil, maar wel net even wat chiquer. De logo's en de nieuwe productlabels zijn voortaan geborduurd in plaats van geprint.


Nieuwe kleur onderstel

Het onderstel van de Fox 3 is verkrijgbaar in de nieuwe kleur grafiet (donkergrijs) of zwart, en dus niet meer in het aluminium. Wat donkerder dus! Wat ons betreft: erg mooi!


Meer weten over de Bugaboo Fox 3?


Mocht je trouwens op zoek zijn naar een Bugaboo Fox, maar vind je het niet nodig om het nieuwste van het nieuwste te hebben? Dan heb je geluk, want de Fox 2 is op het moment van schrijven verkrijgbaar met 15% korting. Bekijk de Fox 2 op de website van Bugaboo.


Ook zijn we erg benieuwd wat jij vind van de nieuwe Bugaboo! Toffe veranderingen, of ben je niet zo onder de indruk? Laat het ons weten via de reacties!


2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Guest
Jul 28, 2022

Cool! ik heb hem ook💕

Like

Guest
Oct 07, 2021

Mooie wagen zeg!Like
bottom of page