top of page
  • Foto van schrijverDaan

Getest: een handige reistas voor de Bugaboo Butterfly buggy

Bijgewerkt op: 19 apr.


Daan met bugaboo butterfly reistas op zijn rugIn maart 2024 heeft Bugaboo iets leuks geïntroduceerd, speciaal voor de Butterfly: een handige reistas. Het is een lichte, sterke tas die precies op maat gemaakt is voor de Butterfly om de buggy beschermd in op te bergen of om op je rug mee te nemen. Overigens lijkt het ons dat de compacte buggy's van andere merken er ook in kunnen passen, maar dit hebben we niet getest.


De tas bestaat uit één groot compartiment, die dankzij een grote opening goed toegankelijk is. Omdat het heel precies past moet je wel even je best doen om de buggy er goed in te krijgen.


Eenmaal in de transport tas kan je de buggy op je rug meenemen of je kan hem beschermd opbergen. Dit kan handig zijn als je lange stukken op reis de buggy niet gebruikt, en je hem wel moet vervoeren. Of, als je heel zuinig bent op je spullen, om te voorkomen dat de buggy beschadigd als die onverhoopt toch moet worden ingecheckt als ruimbagage. En als je de reistas niet gebruikt, kan je het eenvoudig compact opbergen. De tas is niet gevoerd o.i.d. en neemt dus niet veel ruimte in. Hij weegt ook praktisch niets.


Wij zijn wel benieuwd waar ouders de transporttas voor zullen gaan gebruiken. Zelf zien we op reis namelijk niet meteen een noodzaak voor zo'n tas, maar er zijn ongetwijfeld momenten waarvoor het handig kan zijn. Wel zien we een hele handige toepassing in ons eigen land: voor op de (bak)fiets. Als je meerdere jonge kinderen hebt kan het namelijk snel lastig worden om alle kinderen en buggy's op een bakfiets mee te nemen. Dankzij deze tas kan je de buggy dan heel handig op je rug meenemen.


Laat je in de comments weten wat jij er van vindt - handig, of niet voor jou? We zijn heel benieuwd! En check de website van Bugaboo of Babypark als je hem wilt kopen :)
Bugaboo butterfly reistas compact opgevouwen naast butterfly buggy

Bugaboo butterfly reistas vooraanzicht open

Bugaboo butterfly reistas vooraanzicht

Bugaboo butterfly reistas achterkant met schouderbanden


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page