top of page
  • Foto van schrijverSandra

Gaan luiers binnenkort nóg duurder worden?

Voor families met jonge kinderen zijn luiers al een enorme kostenpost. Gaan ze nog duurder worden? De eerste signalen uit Amerika zijn er al: volgens CNN zijn de prijzen van luiers in Amerika al gestegen en gaan ze binnenkort nog verder omhoog. Oh shit?!


Kosten luiers per kind

Zoals je op onze luiers-pagina kan lezen, verbruikt een baby gemiddeld 5 luiers per dag. Dat is gemiddeld zo'n €1,50 aan luiers per dag. Dat klinkt misschien nog niet zo veel, maar voordat je kindje zindelijk is heeft 'ie er waarschijnlijk zo'n 5300 verbruikt! Dat betekent dat je in totaal ongeveer €1.590,- aan luier pér kind! Duur genoeg dus al, zou je zeggen...


Nieuws uit Amerika

Nu blijkt uit een recent artikel van CNN dat de prijzen van luiers in het afgelopen jaar in Amerika al met zo'n 8,7% zijn gestegen. En, alsof dat nog niet genoeg is, ze worden nog duurder!


De grote bedrijven achter bekende merken, zoals Kimberly Clark (Huggies) en Procter & Gamble (Pampers) hebben namelijk aangegeven dat ze respectievelijk in juni en september weer prijsverhogingen gaan doorvoeren.


Wat betekent dat voor ons in Nederland?

Het nieuws uit Amerika heeft misschien geen betrekking op ons. Laten we het hopen. Maar, de kans is naar ons idee groter dat ook wij hier mee te maken gaan krijgen. We houden het nieuws voor jullie in de gaten! En check altijd onze luiers aanbiedingen pagina om de beste deals voor luiers te scoren!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page