top of page
  • Foto van schrijverSandra

Atelier Jumé lanceert een 'handcrafted' leren luiertassen lijn!

Tassenmerk Atelier Jumé lanceert een “handcrafted” leren luiertassen en accessoires lijn, speciaal voor de modebewuste mama én papa. Een oplossing voor een probleem waar veel moeders tegenaan lopen, aldus haar vriendinnen met kinderen. De nieuwe collectie is voornamelijk gericht op leren luiertassen, te dragen als schouder en rugtas. Ouders kunnen hierin makkelijk alle spullen kwijt om goed voorbereid, en zorgeloos op pad te gaan met hun new-born. De luiertassen worden door Jules zelf in Eindhoven op haar atelier gemaakt.


LET’S KEEP IT SEXY

Zodra een vrouw de deur uitgaat is haar tas één van de belangrijkste accessoires die een stijlvolle outfit compleet maakt. Iedere fashionista weet dat het vinden van the perfect bag een behoorlijke zoektocht kan zijn. Hoewel er over het algemeen een hele ruime keuze is aan damestassen, geldt dat volgens het Eindhovense merk niet voor de luiertas:


“Een modebewuste moeder wil toch een tas die past bij hun outfit of the day en bij de kinderwagen waarmee ze over straat loopt. Het vinden van een luiertas die basic, clean en niet al te veel poespas heeft is dan ook een uitdaging. Doordat ik steeds vaker een vriendin sprak die hier tegenaan liep, heb ik besloten er zelf mee aan de slag te gaan” aldus Jules van de Meerakker, oprichtster en ontwerpster van Atelier Jumé.


De collectie luiertassen bestaat uit 1 model in 10 kleuren en wordt aangevuld met een aantal leuke bijpassende accessoires. Allen, gemaakt in Eindhoven met leer uit Drunen en ontworpen naar aanleiding van tips van de mama’s uit haar omgeving. De handgemaakte luiertassen, van hoge kwaliteit buffelleer, zijn handig in gebruik en ideaal door de twee verschillende draagmanieren, als schouder en rugtas. Ga voor meer informatie over de nieuwe luiertassen en bijpassende accessoires naar www.atelierjume.com.


OVER ATELIER JUMÉ

Jumé is een tassenmerk opgericht in 2010 door Juul van de Meerakker. Opgegroeid met een vader als lederwarenspecialist, was Juul vanaf jonge leeftijd al aan het werk in zijn atelier. Inmiddels heeft zij zich ontwikkeld tot tassenontwerpster en –maakster van leren tassen. Haar inspiratie voor nieuwe ontwerpen haalt ze voornamelijk uit de wensen voor de perfecte tas van haar vriendinnen.Op zoek naar nog meer inspiratie voor leuke luiertassen? Bekijk onze luiertas top 10!0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page